Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Anne Clark

Anne Clark
Μόλις μια πνοή πριν τα Χριστούγεννα, η ιέρεια του new wave, Anne Clark, θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, για δύο εμφανίσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η σκοτεινή μελωδική διάθεση της, και οι μεστοί της στίχοι που τόσο πολύ έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, θα ακουστούν για δύο συναυλίες , στις 19 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη και στις 20 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.

Οι παραστάσεις της, οι οποίες είναι ντυμένες με ποίηση, ηλεκτρονική μουσική σκοτεινή διάθεση και δραματουργία, μας οδηγούν πάντα στην ίδια κοσμοθεωρία.

Δεν είναι τυχαίο που από πολλούς θεωρείται σαν μια από τις σημαντικότερες δημιουργούς της δεκαετίας του ’80.

Και το συγκρότημα Elica είναι αυτό που θα έχει την τιμή να ανοίξει τελικά και τις δύο συναυλίες στην Ελλάδα της ιέρειας του new wave Anne Clark, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

Το ελληνικό electronica σχήμα Elica κερδίζει επάξια τη θέση του opening act και για τις δύο βραδιές που θα φιλοξενήσουν την πολύπλευρη Anne Clark.

Οι Elica, γνήσια παιδιά της πρώιμης ηλεκτρονικής σκηνής, με επιρροές από τους Depeche Mode, Autechre, Kraftwerk, Brian Eno, Aphex Twin, Boards of Canada και Στέρεο Νόβα, συνδυάζουν την ηλεκτρονική μουσική με τη χρήση φυσικών οργάνων, το video art και το live performance. 

Σχετικές ειδήσεις
Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος, συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
19.12.2016 13:38
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στα Χριστούγεννα της Κάρμεν, μία μουσική παράσταση με τη Μάγδα Μαυρογιάννη στο ρόλο της Κάρμεν, η οποία θα παρουσιαστεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
12.08.2016 15:47
Μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού με 6 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και 3 sold out εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το κοινό στη Ροδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για 2 μοναδικές συναυλίες στο θεατρο μεσαιωνικής Τάφρου την Τετάρτη 24 κ Πέμπτη 25 Αυγούστου σε αυτή την διαφορετική μουσική συνάντηση… με το χρόνο…
Ο Ολλανδός λαουτίστας Jozef Van Wissem για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.03.2016 13:19
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album, με τίτλο “When Shall This Bright Day Begin”, ο Jozef Van Wissem βγαίνει και πάλι στον δρόμο, περνώντας από τη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.