Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου: Το μυστικό ήταν η ζάχαρη – Τέσυ Μπάιλα

Παρουσίαση βιβλίου: Το μυστικό ήταν η ζάχαρη – Τέσυ Μπάιλα

Θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου με θέμα  «Η παράδοση και η οικογένεια στη ζωή της γυναίκας» στις 9 Μαρτίου .

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση  του μυθιστορήματος της Τέσυς  Μπάιλα  «Το μυστικό ήταν η ζάχαρη»,  που φωτίζει την εικόνα της γυναίκας στη λογοτεχνία .

Επίσης, θα μιλήσουν η  Μαρία Ντότσικα, φιλόλογος-συγγραφέας, η Τέσυ Μπάιλα (ιστορικός-συγγραφέας), ο  Δημήτρης Μαργάρας (ψυχολόγος) και η Αφροδίτη Βακάλη. (φιλόλογος – συγγραφέας)Αποσπάσματα θα διαβάσει η Αγγέλα Καλαφάτη (φιλόλογος-ηθοποιός).

Τέλος, κατάθεση – μαρτυρία θα μοιραστεί μαζί μας η Χρυσάνθη Αλαφασσού, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Μουσική Σχολή του Δημήτρη Φίννις.

 

Θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα στο φουαγιέ του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας» στο Μέγαρο Βουλής
03.02.2017 11:27
Το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Στρατηγικές για την αντιμετώπιση του δημοσίου χρέους της χώρας υπό το πρίσμα των ιστορικών εμπειριών»,με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου, «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας».
Παρουσίαση βιβλίου του Αλέξανδρου Βέλιου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
30.06.2016 10:12
Οι εκδόσεις Ροές διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Βέλιου "Εγώ κι ο θάνατός μου. Το δικαίωμα στην ευθανασία" , τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε μια εκδήλωση με παρεμβάσεις που θα συζητηθούν.
Άγριες Θάλασσες - Τέσυ Μπάιλα
27.05.2016 12:58
Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί το νέο μυθιστορήμα της Τέσυς Μπάιλα, Άγριες Θάλασσες.
Η Τέσυ Μπάιλα στον Ιανό
27.05.2016 09:46
Το Βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τέσυς Μπάιλα, Άγριες Θάλασσες, στον χώρο του café την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
Παρουσίαση του βιβλίου
15.03.2016 09:31
Οι εκδόσεις "Πεδίο" διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Πρώτη φορά Αριστερά" με κείμενα των Γιάννη Μηλιού, Στάμου Παπαστάμου, Τάσου Παππά και Γεράσιμου Προδρομίτη την Τρίτη 15 Μαρτίου στη Στοά του Βιβλίου.