Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου: Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους - Ευάγγελος Αθ. Κουσιάδης

Παρουσίαση βιβλίου: Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους - Ευάγγελος Αθ. Κουσιάδης

Το βιβλίο του Ευάγγελου Αθ. Κουσιάδη «Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους», παρουσιάζουν οι εκδόσεις Χίλων την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στον πολυχώρο Black Duck.

 

Οι Γυναίκες που φοβόντουσαν τον ίσκιο τους και αγάπησαν τη σκιά τους, είναι πρωτίστως ένα ταξίδι. Ψυχολογικό και φιλοσοφικό στα βάθη της γυναικείας ψυχής.

Παρουσιάζονται οι περιπτώσεις οκτώ διαφορετικών γυναικών. Καθεμία από την πλευρά της πάλεψε ενάντια στους προσωπικούς της δαίμονες και φόβους, μέχρι εκεί που μπορούσε να αντέξει. Μαζί τους ένας άνδρας θεραπευτής που βλέπει αυτόν τον μεγάλο αγώνα να ξετυλίγεται μπροστά του.

 

Ο Ευάγγελος Αθ. Κουσιάδης είναι κάτοχος Bachelor στη συμβουλευτική ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Teeside και εξειδικευμένος στην Ιατρική Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκανε μετεκπαίδευση στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο νοσοκομείο.

 

Συντονιστής της παρουσίασης ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός

 

Κύρια ομιλήτρια η συγγραφέας Ελένη Στασινού

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και οι:

 

Μάρθα Κολέτση, Δρ. Ψυχολογίας-Ψυχοθεραπεύτρια

 

Σοφία Γιαννοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια

Σχετικές ειδήσεις
Παραμύθια με δυνατές γυναίκες - Συλλογικό
29.12.2016 10:29
Από τις εκδόσεις Απόπειρα κυκλοφορεί το συλλογικό βιβλίο, Παραμύθια με δυνατές γυναίκες.
Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τη στήριξη του Συλλόγου
14.11.2016 12:28
Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου!» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Multi Event City Loft.
Ο Γρηγόρης Χαλιακόπουλος στη Στοά του βιβλίου
12.10.2016 10:47
Οι εκδόσεις Άγκυρα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο «Το ανάθεμα – Η Νάντια της Γιόλακας» στη Στοά του βιβλίου.
Παρουσίαση βιβλίου-CD
10.10.2016 10:31
Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την επίσημη κυκλοφορία της ποιητικής συλλογής “Δεν ήσουν εσύ για επανάσταση” από τις Εκδόσεις Εντύποις, και ο συγγραφέας -Γιώργος Καββαδίας- καλεί τους αναγνώστες του βιβλίου, αλλά και τους λάτρεις της φωτογραφίας, της μουσικής και του κινηματογράφου σε μια γιορτή!
Γυναίκες Θάλασσες - Σίσσυ Θεοφανοπούλου
26.09.2016 10:21
Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το βιβλίο, Γυναίκες Θάλασσες της Σίσσυ Θεοφανοπούλου.