Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Σταυρό του Νότου club

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Σταυρό του Νότου club

Μετά την εκκωφαντική επιτυχία των πρόσφατων εμφανίσεων του στο Σταυρό του Νότου με το Χρήστο Θηβαίο, ο Μίλτος Πασχαλίδης χαμηλώνει ταχύτητες, σβήνει τους ενισχυτές και επιστρέφει στο clubτου Σταυρού του Νότου, για τρεις ακουστικές παραστάσεις μέσα στο Μάρτιο.


Μόλις πραγματοποίησε μια μεγάλη του επιθυμία, την έκδοση του βιβλίου / cd με τίτλο «Αγύριστο κεφάλι», που περιλαμβάνει αναμνήσεις από την γνωριμία και συνεργασία του με τον Αλκη Αλκαίο, όσα ου επέπτρεψε ο ίδιος να γνωρίζει γιΆαυτόν.


Οπως είναι φυσικό μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι μια αναφορά στο σπουδαίο έργο του Αλκη Αλκαίου και θα πλαισιωθεί από άλλες ξεχωριστές επιλογές τόσο από τη δική του δισκογραφία όσο και από τραγούδια δανεικά.

 

Αλλωστε οι παραστάσεις του Μίλτου Πασχαλίδη διατηρούν πάντα σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο της έκπληξης και του αυτοσχεδιασμού και αυτό θα τηρηθεί ευλαβικά και αυτές τις τρεις Παρασκευές του Μαρτίου.


Θα τον συνοδεύσει στο πιάνο και το ακορντεόν η στενή του συνεργάτης Μιρέλα Πάχου, αναλαμβάνοντας να ερμηνεύσει παράλληλα τραγούδια δικά του αλλά και δικά της που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 τελευταίες παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου
21.12.2016 10:52
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του από τις αρχές Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ολοκληρώνει τον χειμερινό αυτό κύκλο παραστάσεων με 4 τελευταίες εμφανίσεις: Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τις
27.10.2016 15:04
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιγάλεω
31.08.2016 11:35
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής στο Αιγάλεω.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 ακόμη live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
28.03.2016 15:48
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις 14 sold out παραστάσεις του φέτος τον χειμώνα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, έρχεται να κλείσει αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων με άλλα 4 Σάββατα 2/4, 9/4, 16/4, 23/4.