Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Τρεις Σοπράνο ...με σαμπάνια στη σκηνή του Gazarte

Τρεις Σοπράνο ...με σαμπάνια στη σκηνή του Gazarte

Οι Τρεις Σοπράνο, Μάιρα Μηλολιδάκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη και Κάτια Πάσχου, επιστρέφουν στο Gazarte, με ένα ποτήρι σαμπάνια και τις υπέροχες φωνές τους σε ένα πρόγραμμα που αγαπήσαμε, για να μας μυήσουν στη μαγεία της όπερας με φαντασία και χιούμορ.  

 
«Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό» είπε ο  Όσκαρ Ουάιλντ, κι εμείς συμπληρώνουμε «τον πειρασμό… αλλά και την πρόκληση»! Γιατί είναι υπέροχη πρόκληση να θέλεις να αποδομήσεις την εικόνα που έχει ο σημερινός θεατής για την όπερα , να την βγάλεις από τα μεγάλα θέατρα, τα βελούδα, τα βαριά κοστούμια, και να την δεις όπως συνηθίζουμε να λέμε με φρέσκια ματιά, χωρίς να πειράξεις ούτε μια νότα!


Αυτή είναι ακριβώς και η φιλοσοφία των Surprise Opera Events: μουσικά κείμενα διαχρονικής αξίας, νέοι καλλιτέχνες με άρτιες φωνές, οικείοι ανατρεπτικοί χώροι, που σε συνδυασμό με άλλες τέχνες αλλά και καθημερινές συνήθειες, όπως μια έξοδος σε ένα jazz club, δημιουργούν για το θεατή μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.


Αυτή τη φορά, μια ακόμα ηρωίδα έρχεται να προστεθεί στην παρέα των τριών: ρόλος-σύμβολο για κάθε σοπράνο, η Βιολέτα, η τραγική Tραβιάτα στην ομώνυμη όπερα του Βέρντι, ξεδιπλώνει επί σκηνής κορυφαίες στιγμές της προσωπική της διαδρομής από τον έρωτα στο θάνατο μέσα από τα πιο γνωστά μουσικά αποσπάσματα του έργου.

Στο πιάνο , ο Τίτος Γουβέλης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Mediterra: Μυρσίνη Μαργαρίτη, Ναταλία Γεράκη & Ζωή Ζενιώδη στον Ιανό
26.08.2016 14:21
Μια βραδιά με «πνοές της μεσογείου» έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 στον Ιανό, με τις Μυρσίνη Μαργαρίτη, Ναταλία Γεράκη και Ζωή Ζενιώδη.
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte
22.02.2016 11:39
Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό.
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte
08.01.2016 16:41
Έχουν ήδη εμφανιστεί 3 φορές στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE και έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!