Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

In art: η ετήσια έκθεση νέων καλλιτεχνών στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου

In art: η ετήσια έκθεση νέων καλλιτεχνών στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου

Η γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου παρουσιάζει την έκθεση In Art, την έκθεση με νέους καλλιτέχνες που έχει καθιερώθεί και γίνεται κάθε χρόνο.


Εκθέτουν οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί από τους τελειόφοιτους των σχολών Καλών τεχνών Αθήνας και Θεσσαλονίκης.


Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Ανδρικοπούλου Μαρία, Αντωνάκη Ελεάννα, Δημητρίου Μόρφη, Δρακόπουλος Γιάννης, Εξάρχου Δήμητρα, Ζάκου Αριάνα, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Καριμπίδη Μαρία, Νικάκης Κωνσταντίνος, Πανοπούλου Πόπη, Παπαδημητρίου Χριστίνα, Ρουμάνη Παρασκευή, Σοφιανίδου Χαρίκλεια, Τζώρτζη Άννα, Τρούλη Γεωργία, Χαραβιτσίδου Άννα, Χριστοδούλου Χρύσανθος.

Σχετικές ειδήσεις
Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης: έκθεση του Αλέξανδρου Ψυχούλη στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
31.10.2016 14:52
Η νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ψυχούλη με τίτλο «Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης» θα παρουσιαστεί αυτόν τον Νοέμβριο στην Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου, στη Θεσσαλονίκη.
Crossing Borders: έκθεση του Ingo Dünnebier στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
11.04.2016 15:32
Η γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου παρουσιάζει την Πέμπτη 12 Μαΐου την ατομική έκθεση του Ingo Dunnebier με τίτλο Crossing Borders.
Nuketown?: έκθεση της Γεωργίας Δαμοπούλου στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
26.02.2016 12:15
Η γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στις 8.30 το βράδυ την τρίτη ατομική έκθεση της ζωγράφου Γεωργίας Δαμοπούλου με τίτλο Nuketown?.
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Αληθεινό στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
30.12.2015 13:33
Μετά τη μεγάλη αναδρομική έκθεση στο ΕΜΣΤ και τη βράβευσή του για τη συμβολή του συνόλου του καλλιτεχνικού του έργου στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής τέχνης από την Ένωση Τεχνοκριτικών AICA Hellas, η Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη ένα αφιέρωμα στον Δημήτρη Αληθεινό.
In art: Ομαδική έκθεση στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου
18.12.2015 17:00
Η έκθεση In Art, που έχει γίνει θεσμός, πραγματοποιείται και φέτος από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στη γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου.