Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

H μουσική κολλεκτίνα HMG Music Position επιστρέφει στο Beton

H μουσική κολλεκτίνα HMG Music Position επιστρέφει στο Beton

Το Beton7 παρουσιάζει τη δημιουργική ομάδα HMG Music Position το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, με μία έκθεση και δοκιμή 20 μοναδικών μουσικών οργάνων, αυτοσχεδιασμούς & free sessions σε live stage, αλλά και έκθεση φωτογραφίας και videoπροβολές με θέμα τη μουσική .


Η κολεκτίβα HMG Music Position επανέρχεται στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Beton7 για να συναντήσει τους φίλους της μουσικής και των εγχόρδων σε μια μοναδική παρουσίαση.


Είμαστε στον 5ο χρόνο της διαδρομής μας στην κατασκευή μουσικών οργάνων, σε ένα φιδογυριστό μονοπάτι με κιθάρες και μπάσα, χρώματα από ξύλα, μέταλλα & καλώδια, αρώματα από λάδια, θορύβους από ατσάλι, ορείχαλκο, χρώμιο κι αέρα. Όλα αυτά μαζί κι άλλα πολλά, δημιουργούν πρότυπες εικόνες και ιδιαίτερους ήχους που θέλουμε να μοιραστούμε με τους ανθρώπους που ψάχνουν το χειροποίητο, το πρωτότυπο, το διαφορετικό!, σχολιάζει η κολεκτίβα.

 

Στην εκδήλωση ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους κιθαρίστες, μέλος της παγκοσμίου φήμης εταιρείας κατασκευής κιθάρας Benedetto, καλλιτέχνης της Blue Note Records, δάσκαλος και καλλιτεχνικός διευθυντής του Music Center Athens, ο Λευτέρης Χριστοφής θα μας μιλήσει για τις αγάπες του, την μουσική και την κιθάρα και μαθητές του θα μας γεμίσουν την βραδιά με ήχους!


Για τους καλλιτέχνες

Δημήτρης Μ. Περίεργος | Επί 24 συναπτά έτη μπασίστας της ιστορικής πολιτικής μπάντας των Deus eX Machina. Εργάτης του ξύλου και της αρμονίας.

Άγγελος Μ. Περίεργος | Κιθαρομπασίστας, μηχανολάγνος, εργάτης της αγνής τεχνολογίας και των project.

Σταμάτης Π. Περίεργος | Γραφίστας, κιθαρίστας κι εργάτης του laser και της αισθητικής.

Γιώργος Κ. Περίεργος | Λάτρης του rhythm’ section, drummer, μπασίστας κι εργάτης του αερογράφου.  

Σταύρος Π. Περίεργος | Φωτογράφος.

Σχετικές ειδήσεις
Kurtág για τον Kurtág, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο Beton 7
15.02.2017 10:08
Το Beton 7 μας προσκαλεί στη συναυλία Kurtág για τον Kurtág, με τον πιανίστα Γιώργο Κωνσταντίνου να ερμηνεύει μικρά κομμάτια για σόλο πιάνο και ηχογραφημένη μουσική.
The Christmas Sessions στο ΙΛΙΟΝ plus
21.12.2016 15:35
Το ΙΛΙΟΝ plus διοργανώνει βραδιές με ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική, με κάποια από τα πιο ιδιαίτερα live της Αθήνας για τις φετινές γιορτινές μέρες.
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Διήμερο μουσικό ταξίδι στην Κρήτη και στη Κύπρο στο Τελλόγλειο
10.06.2016 14:31
Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική παράδοση της Κρήτης και της Κύπρου με δύο συναυλίες από τα σχήματα των Ross Daly, Ζαχαρία Σπυριδάκη και Βασίλη Χατζημακρή και μία έκθεση γλυπτών και μουσικών οργάνων θα παρουσιάσει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., στις 16 και 17 Ιουνίου 2016.
Ιάννης Ξενάκης: Μουσική | Αρχιτεκτονική, μια ημερίδα και μια συναυλία στο Μέγαρο
11.04.2016 12:28
Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ συνδιοργανώνουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το Megaron Plus, την ημερίδα ΙΑΝNΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.