Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Τhe Music Portrait Of Tsourkoko στην CHEAPART.HALANDRI

Τhe Music Portrait Of Tsourkoko στην CHEAPART.HALANDRI

Συνέχεια για το The Music Portrait Of στην CHEAPART.HALANDRI, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 22:00, σειρά έχει το μουσικό πορτρέτο του Tsourkoko.


O Tsourkoko είναι μουσικός παραγωγός στον Paranoise radio καθώς και DJ. H μουσική που προτιμά να παίζει είναι instrumental και διακρίνεται για τη σταθερά του beat στο ρυθμό και έχει σαν βάση της το hip hop. H ηχητική γκάμα που προσφέρει στους ακροατές, περιέχει dirty, experimental, psy, futuristic αλλά και abstract μουσικά στοιχεία".


H CHEAPART HALANDRI όντας ένας συνεχώς εξελισσόμενος πολιτιστικός οργανισμός , είναι ανοιχτή σε κάθε μορφή τέχνης και της πηγαίας έκφρασης μέσα από αυτή. Κάθε Παρασκευή στον ισόγειο χώρο του café, καλεί ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι μας διηγούνται τις δικές τους, εξίσου ενδιαφέρουσες μουσικές ιστορίες. O καθένας τους δημιουργεί το δικό του μουσικό προφίλ, έχοντας ως μέσο τη μουσική και τα αισθητικά κριτήρια του ή μια θεματική συνθήκη που θέλει να εξυπηρετήσει. Εικαστικοί, φωτογράφοι, μουσικοί, άνθρωποι από τον χώρο της διαφήμισης και των media, δημιουργοί με όραμα αλλά και κατ’ εξοχήν dj, αναλαμβάνουν το ρόλο του μουσικού αφηγητή. Ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μέσα από την προσωπική του μουσική συλλογή παρουσιάζει όλα αυτά τα οποία αγαπάει, τον χαρακτηρίζουν και αξίζει ν’ ανακαλύψουμε, εάν δεν το έχουμε κάνει ήδη. Μια αφήγηση που σκοπό έχει να μας κάνει να διασκεδάσουμε μέσω της μουσικής, η οποία μέσα από τα διαφορετικά είδη της μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και υπερβατικές συνθήκες έμπνευσης για κάτι νέο.


Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Καλφακάκος

Σχετικές ειδήσεις
Gala: Η μούσα του Salvador Dali. Έρως εμπνευσμένος στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
27.01.2017 14:35
Ένα ακόμα μουσικό αναλόγιο του κύκλου ‘Classic Music Box’, που εμπνεύστηκε και επιμελείται η ηθοποιός, μουσικός και σκηνοθέτης, Μάγδα Μαυρογιάννη, θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Μπετόβεν - Τσαλαχούρης: Ένας συναρπαστικός μουσικός διάλογος στο Μέγαρο Μουσικής
17.01.2017 14:26
Ένας μουσικός διάλογος ανάμεσα στο χτες και το σήμερα με τους μουσικούς της διάσημης πλέον Καμεράτα-ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ο Άρης Γραικούσης πάει στη Κέρκυρα
14.09.2016 15:35
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016, παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στην Κέρκυρα στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Μουσικός Απρίλης στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
31.03.2016 13:48
«Μουσικά» θα «μπει» ο Απρίλης στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: από την 1η μέχρι τις 10 του μήνα, ένα πλούσιο πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στη σκηνή της ΕΜΣ που περιλαμβάνει συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.