Το piano-bar Castra στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την σατρική κωμωδία MADMIX Treloaded: Η επιστροφή, κάθε Σάββατο έως τις 3 Μαΐου 2014.

MADMIX Treloaded: Η επιστροφή». Το MADMIX, η σατιρική κωμωδία που σάρωσε πέρσι στο πέρασμά της, επιστρέφει και κάνει reloaded ή καλύτερα…treloaded, σατιρίζοντας την καθημερινότητα και όλη την… τρέλα που ζούμε σήμερα. Πόσο αλήθεια έχει αλλάξει η ζωή μας, από πέρσι μέχρι φέτος; Οι ήρωες που αγαπήσατε, έρχονται για να εκδικηθούν και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους πάντες και τα πάντα…

Κείμενα: Χριστίνα Λιόλιου – Βασίλης Τσικάρας
Σκηνοθετική επιμέλεια: Βασίλης Τσικάρας
Μουσική – πιάνο: Χρήστος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γούτης
Στίχοι: Βασίλης Τσικάρας
Φωτογράφιση – επιμέλεια αφίσας: Νίκος Γκάρας
Δημιουργικό: Μύρων Μούτος
Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Βαφειάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Μαίρη Καρδακάρη, Χριστίνα Λιόλιου, Βασίλης Τσικάρας

Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2011. Στα χρόνια που ακολούθησαν συμμετείχε με θεατρικά και κινηματογραφικά έργα σε αρκετά φεστιβάλ, ενώ τον Απρίλιο του 2013 πήρε μέρος σε πανευρωπαϊκό θεατρικό workshop της Ε.Ε. στο Ζάγκρεπ της Κροατίας. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο δημοσιογράφος, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Βασίλης Τσικάρας.

Θεατρικά έργα: «Ψάρι στα χείλη» (2011 – 2013), «Madmix» (2013), «Κωδικός Σπασίμπα-Ντα» (2013 – 2014), «Madmix Treloaded» (2014)
Κινηματογραφικά έργα: «Φρυκτωρία» (3 βραβεία στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων Σκηνοθετών 2012), «The keys» (2013-2014)