Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η Ιερή Πόρνη, στο Studio Κυψέλης

Η Ιερή Πόρνη, στο Studio Κυψέλης

H «Ιερή πόρνη» ανεβαίνει στο Studio Κυψέλης, από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.


Η πρώτη εμφάνιση της πραγματοποιήθηκε κάτω από τη Σωκράτους, το 2011, στο «Αγγέλων Βήμα», περιστοιχισμένη από πραγματικές πόρνες, σε μια από τις πιο  υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας. Ακολούθησαν, πέρυσι, η δεύτερη στάση  στην «Πυξίδα» του Ψυρρή και σχεδόν ταυτόχρονα η τρίτη στο απέναντι θέατρο, το ιστορικό «Εμπρός». Εκεί, η παράσταση ανιστόρητα απαγορεύθηκε την τελευταία ημέρα, μετά από επίδειξη εξουσίας θολωμένων "αριστερών" μυαλών και προκλήθηκε πλήθος  συζητήσεων.


Το «Στούντιο» Κυψέλης, βρίσκεται σε μια τοποθεσία που άνθισαν τα πρώτα αναβαθμισμένα πορνεία με την ονομασία studio αλλά και πολλά ιστορικά θέατρα. Εκεί τώρα  συναντιούνται η Μαγδαληνή, η Κασσάνδρα, η Γκρούσα και η Μήδεια , περιμένοντας τους πελάτες τους. Αυτές οι αρχετυπικές φιγούρες, φέρουν πολλές απαντήσεις και ακόμα περισσότερα ερωτήματα.


Αυτή τη φορά, η σειρά της ΙΕΡΗΣ ΠΟΡΝΗΣ του Αιγόκερου, συνεργάζεται με το σχήμα ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ του Γιώργου Λιβανού. Από τα  τέσσερα μονόπρακτα, τα τρία πρώτα έχει γράψει ο Γιάννης Σολδάτος και το τελευταίο ο  Γιάννης Μακρόπουλος.


Σκηνοθεσία: Γιάννης Μακρόπουλος
Ερμηνεύουν οι: Χριστίνα Αππανά, Μικαέλα Ζούστη, Γιάννης Μακρόπουλος,  Μέλανι Μαρχάινε, Χρήστος Μπαλτάς, Τόνια Οικονόμου , Άντρη Χατζηχριστοδούλου.
Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Έφη Βενιανάκη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζαφειρία Δημητροπούλου Ντελ Άνχελ
Επιμέλεια ήχου- μουσικής: Γιώργος Καρτάλος
Φωτισμοί και video art: Νίκος Βασιλόπουλος

Διάρκεια: 100 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Ρέπλικα, μια ερωτική ιστορία της Στέλλας Μαρή για 2η σεζόν στο Studio Κυψέλης
10.10.2016 11:43
Η ερωτική ιστορία «Ρέπλικα» της Στέλλας Μαρή ξεκίνησε για 2η σεζόν, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, με τον Μανώλη Βαζαίο στο ρόλο του ερευνητή-κατασκευαστή ρομπότ και την Στέλλα Μαρή στο ρόλο της ρέπλικας, στο Studio Κυψέλης για περιορισμένες παραστάσεις μέχρι τον Δεκέμβριο.
Η πόρνη από πάνω, με την Κατερίνα Διδασκάλου στο Θέατρο Ρεματιάς
30.08.2016 14:40
Την επιτυχημένη παράσταση Η πόρνη από πάνω του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.
Ρέπλικα της Στέλλας Μαρή στο Studio Κυψέλης
28.04.2016 13:30
Η ερωτική ιστορία «Ρέπλικα» της Στέλλας Μαρή κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 με τον Μανώλη Βαζαίο στο ρόλο του ερευνητή-κατασκευαστή ρομπότ και την Στέλλα Μαρή στο ρόλο της ρέπλικας. Παρουσιάζεται στο Studio Κυψέλης μόνο για 5 παραστάσεις.
Speed date, του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»
21.01.2016 11:56
Speed date λέγεται το νέο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη από τις 16 Φεβρουαρίου 2016.
Μια Μαύρη Τρύπα στο Κέντρο της Κυψέλης για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Μπιπ
25.11.2015 13:11
Το Θέατρο ΜΠΙΠ ανεβάζει για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη παράσταση Μια Μαύρη Τρύπα στο Κέντρο της Κυψέλης - μια παράσταση, μια αλληγορία με χιούμορ για όλα όσα μας παίρνουν και για όλα όσα μας έχουν απομείνει...