Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ανάλυση του ασθενούς φύλου - Παναγιώτης Χειλάς

Ανάλυση του ασθενούς φύλου - Παναγιώτης Χειλάς

Από τις εκδόσεις Οσελότος κυκλοφορεί το βιβλίο του Παναγιώτη Χειλά, με τίτλο «Ανάλυση του ασθενούς φύλου».

 

Το βιβλίο αυτό θα σου αποδείξει ότι υπάρχουν γύρω σου καταστάσεις που απλά κοιτάζεις, αλλά δε βλέπεις. Θα σου αποδείξει ότι είναι δυνατόν να βλέπεις ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει φως.

Όπως όλα τα βιβλία, έτσι και αυτό, έχει έναν βασικό λόγο ύπαρξης• απαντά στο ερώτημα: «Πώς πείθεις ένα ανερχόμενο στέλεχος να αντιληφθεί την αξία των ανορθόδοξων στρατηγικών διαπραγματεύσεων;»

Θα σου αποδείξει ότι μπορείς να βλέπεις τον αριθμό 90 όταν οι γύρω σου κοιτάζουν απλά τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 12 σε ένα τετράγωνο ρολόι τοίχου.

 

Ο Παναγιώτης Χειλάς συγγραφέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Πελοπόννησο στην περιοχή της Βέργας στην πόλη της Καλαμάτας. Σπούδασε Εφαρμοσμένες Μαθηματικές & Φυσικές Επιστήμες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2011 του απονεμήθηκε το πρώτο του Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας (1007272) στον τομέα των οπλικών συστημάτων από τον διεθνή Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Former Research: Secretary of the Army, USA). Τους επόμενους μήνες του ίδιου έτους στελέχωσε την 4μελή Εθνική Ομάδα Μηχανικής και διακρίθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι μέλος της Mensa International & της International High IQ Society.

http://www. cheilas.gr

Σχετικές ειδήσεις
68 χρόνια Εκδόσεις Παρισιάνου - Κώστας Χρ. Χατζιώτης
16.12.2016 12:58
Στον επετειακό τόμο «68 χρόνια Εκδόσεις Παρισιάνου», ο συγγραφέας Κώστας Χρ. Χατζιώτης αφηγείται την ιστορία μιας εκδοτικής επιχείρησης που μέσα από την πολυετή πορεία της αναδείχθηκε στον κορυφαίο εκδοτικό οίκο ιατρικών συγγραμμάτων της Ελλάδας.
30.09.2016 11:31
Έναν χρόνο μετά την έκδοση του βιβλίου ΕΜΦΥΛΙΑ ΠΑΘΗ, 23 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο των Στάθη Ν. Καλύβα και Νίκου Μαραντζίδη, που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις και συνεχίζει να είναι στην κορυφή των ευπώλητων, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το Hellenic American College (HAEC) και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν συζήτηση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Ο Εμφύλιος και η κληρονομιά του», την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016, στo θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
 Εκδόσεις Παπαδόπουλος: Εκδοτικό Πρόγραμμα Φθινόπωρο 2016
05.09.2016 12:58
Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές με νέες σειρές εκπαιδευτικών βιβλίων προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και διαχρονικούς τίτλους που αποτελούν σταθερά την πρώτη επιλογή εκπαιδευτικών και γονιών, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ετοιμάζονται να υποδεχτούν το φθινόπωρο με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον εκδοτικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί.
Την αλήθεια κατάματα - Χρήστος Γιανναράς
29.08.2016 11:46
Από τις εκδόσεις Ιανός κυκλοφορεί το βιβλίο, Την αλήθεια κατάματα του Χρήστου Γιανναρά.
Η Φιλίτσας Καραγεωργίου παρουσιαζει το βιβλίο της στο βιβλιοκαφέ  Έναστρον
12.05.2016 10:19
Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη και το βιβλιοκαφέ Έναστρον έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Φιλίτσας Καραγεωργίου, Περσείδες που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Βιβλιοκαφέ Έναστρον.