Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριά στην Αθήνα με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Αποκριά στην Αθήνα με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Γιορτάζοντας την Αποκριά στην Αθήνα, η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιήσει μια εορταστική συναυλία την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 8.30μ.μ., με τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ και καλλιτεχνών του λυρικού θεάτρου.


Κοινός παρονομαστής των έργων που θα παρουσιαστούν είναι οι γοητευτικές μελωδίες και οι ζωντανοί ρυθμοί που αρμόζουν στο πνεύμα των ημερών. Ορχηστρικοί χοροί, άριες από οπερέτες, αλλά και ιταλικές καντσονέτες θα συνθέσουν ένα πολύχρωμο μουσικό ψηφιδωτό, ακτινοβολώντας χαρά και αισιοδοξία.


Συμμετέχουν οι σολίστ:
Γιάννης Γεωργιάδης (βιολί)
Τζίνα Πούλου (σοπράνο)
Μαρία Μαυρομάτη (σοπράνο)
Δημήτρης Αλεξανδρίδης (τενόρος)
Σταύρος Σαλαμπασόπουλος (τενόρος)

Μουσική διεύθυνση: Ελευθέριος Καλκάνης

Οργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
Με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Σχετικές ειδήσεις
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
27.01.2017 17:26
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα των C. W. Gluck, Φ. Τσαλαχούρη και L. van Beethoven, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα.
Η 9η του Μπετόβεν από την Συμφωνική Ορχήστρα και Χορδωδία Δήμου Αθηναίων στο Μέγαρο
27.12.2016 16:41
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 στις 8.30μ.μ. η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν την καινούρια Χρονιά με την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα “Χρήστος Λαμπράκης”, με τη συμμετοχή 200 εθελοντών χορωδών.
H Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε έργα Ελλήνων συνθετών στο Μουσείο Μπενάκη
27.06.2016 14:18
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη ελληνική δημιουργία την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9μ.μ. στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
H Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Μουσείο Μπενάκη
02.06.2016 11:53
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση με μία μοναδική συναυλία, την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 21.00 στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων στις Ελληνικές Μουσικές Γιορτές 2016
10.05.2016 13:11
Στο πλαίσιο του 12ου Κύκλου των Ελληνικών Μουσικών Γιορτών, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στο θέατρο Παλλάς, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών και τη συμμετοχή εκλεκτών σολίστ, θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Ελλήνων συνθετών.