Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παγιδευτής από τους Aravinda στον πολυχώρο Διέλευσις

Ο Παγιδευτής από τους Aravinda στον πολυχώρο Διέλευσις

Οι Aravinda παρουσιάζουν στον πολυχώρο πολιτισμού «διέλευσις» τον «Παγιδευτή», μια παράσταση για τον ιερό έρωτα, εμπνευσμένη από αρχαία κείμενα της Ανατολής.


Οι Aravinda είναι ένα νέο σχήμα που παρουσιάζει μουσική και χορό, με επιρροές από ρυθμούς της Ινδίας και της Βραζιλίας, μύθους της Ελλάδας, μελωδίες της Μεσογείου και έμπνευση, τη δύναμη της ζωής .


"Σαν ο έρωτάς του τραβηχτεί σε σένα γυναίκα, τ’ αγρίμια που μοιράζονταν μαζί του τη ζωή στους λόφους, θα τον διώξουν", είπε ο Παγιδευτής.


Συντελεστές:
Μάρκος Δαμιανός: sitar, bansoori, tabla,σαντούρι, κιθάρα, φωνή .
Σόλις Μπαρκί: ghatam, kanjira, mouth harps, water drum,frame drums, udu, didgeridoo, singing bowl, κύμβαλα, μεταλλόφωνο, φωνή.
Mάτα Μάρρα: χορός

Σχετικές ειδήσεις
Ταξίδι στον κόσμο του φλαμένκο στον Πολυχώρο Αθηναΐς
29.12.2016 16:40
Η compañia flamenca ALGARABÍA ζωντανεύει για 3 μοναδικές βραδιές στη σκηνή της Αθηναΐδας ένα café cantante – ένα αυθεντικό μουσικό καφενείο από τη χρυσή εποχή του φλαμένκο.
Ο Γιάννης και ο Γιώργος Μεγαλακάκης με κρητικούς χορούς στη Μεθοδία
15.12.2016 15:57
Μια εντυπωσιακή παράσταση κρητικών χορών με τους δεξιοτέχνες χορευτές Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη και την επίλεκτη Ομάδα τους, παρουσιάζεται από 15 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 στην μουσική σκηνή Μεθοδία στον Βοτανικό.
Armonia από τους Salsa Sinners στο Fuzz Live Music Club
03.11.2016 16:40
Οι Salsa Sinners παρουσιάζουν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τη νέα τους παράσταση Armonia.
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
ΠαραλοΓαί/ές: Μουσικοχορευτική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
14.04.2016 17:08
…Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί τη μουσικοχορευτική παράσταση ΠαραλοΓαί/ές, βασισμένη στα ποιητικά κείμενα των ομώνυμων δημοτικών τραγουδιών.