Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει bazaar βιβλίου, από τη Δευτέρα 17 έως και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014. Σας περιμένει λοιπόν στον ανανεωμένο χώρο του με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 3 €.

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές έως -70% αριστουργήματα του 20ού αιώνα (το Αλεξανδρινό κουαρτέτο του Λόρενς Ντάρελ, Η ωραία της ημέρας, Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι), λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως της αμερικανίδας Νικόλ Κράους, της σκοτσέζας Maggie O’ Farrell, του Ρώσου Βλαντιμίρ Σορόκιν κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως η Asa Larsson, ο Stuart Neville κ.ά. Δοκίμια και μελέτες, όπως το συγκλονιστικό βιβλίο του Marc Roche Η Τράπεζα, Πώς η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο και το μανιφέστο Ξύπνα, Ευρώπη! των Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ και Γκι Βέρχοφσταντ, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα βρουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Μια μοναδική ευκαιρία για να επιλέξουν βιβλία αγαπημένων παιδικών σειρών, όπως οι υποθέσεις των Αόρατων Ρεπόρτερ, τα Κρυπτόζωα, τα αδέσποτα της Σοφίας Ζαραμπούκα και η Οδύσσεια σε graphic novel.

Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!

Επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις. Ενημερωθείτε για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του χώρου, ξεφυλλίστε τις νέες μας εκδόσεις και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Ζήστε τη μαγεία του Cinema Therapy τη Δευτέρα το βράδυ στις 8 (ευκαιρία να συζητήσετε, να μοιραστείτε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς με θέμα: Χώρισα… και τώρα πώς το ξεπερνάω;) και τη μοναδική εμπειρία του stand up comedy κάνοντας γελωτοθεραπεία, την Παρασκευή βραδάκι στις 8.

Σας περιμένουμε όλη την εβδομάδα με καφέ, τσάι, μπισκότα, ζεστή ατμόσφαιρα και ανεβασμένη διάθεση!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!