Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, 10:30-12:30, διασκεδάζουμε με το Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού “Το Αόρατο Τσίρκο”, στο dancevacuum!

Χαρίστε στα παιδιά σας μια πολύχρωμη ημέρα διασκέδασης γεμάτη αποκριάτικο κέφι και ομαδικό παιχνίδι! Για παιδιά από 3,5 έως και 12 χρονών.

“Το Αόρατο Τσίρκο” είναι εμπνευσμένο από τους πίνακες του ζωγράφου Μαρκ Σαγκάλ, με θεματολογία από τον γοητευτικό και πολύχρωμο κόσμο του Τσίρκου.

Μπροστά στα μάτια των παιδιών “ζωντανεύουν” οι πρωταγωνιστές από τους πίνακες ζωγραφικής… Κλόουν, ακροβάτες, μουσικοί, η αγαπημένη του ζωγράφου Μπέλα -σε ρόλο μπαλαρίνας- ακόμα και τα ζώα του τσίρκου! Οι πίνακες παίρνουν ζωή χάρη στη φαντασία των παιδιών και δημιουργούν ένα μοναδικό κόσμο παιχνιδιού και  διασκέδασης!

Οι έμπειροι εμψυχωτές από τις Χρωματιστές Μέρες, με εργαλείο τους το θεατρικό παιχνίδι βοηθούν τα παιδιά να μπουν σε αυτόν τον κόσμο με εισιτήριο τη φαντασία τους και να αποκτήσουν μια μοναδική εμπειρία ποιοτικής ψυχαγωγίας!

Κάθε παιδί της ομάδας παίρνει για αναμνηστικό της ημέρας, τη δική του χάρτινη μαριονέτα, που θα κατασκευάσει το ίδιο στο τέλος του προγράμματος, εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες του Αόρατου Τσίρκου.

Συντονισμός θεατρικού παιχνιδιού: Δέσποινα Μαραγκουδάκη