Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Matt Elliott σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Ο Matt Elliott σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Οι Catch The Soap Productions, What Is It With You? και You Trip Me Up Productions παρουσιάζουν τον Matt Elliott σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα!
 

Ο Matt Elliott επιστρέφει για ακόμη μια φορά στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές του τον εκπληκτικό καινούργιο του δίσκο "Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart" που κυκλοφόρησε από την Ici d'Ailleurs στα τέλη της περσινής χρονιάς.


Γεννημένος στο Bristol της Αγγλίας, ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα το 1996 ως Third Eye Foundation με την κυκλοφορία του "Semtex" στην εταιρία Linda's Strange Vacation. Με αυτό το όνομα κυκλοφορεί ακόμα 5 άλμπουμ και καταξιώνεται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Το 2003 κυκλοφορεί πλέον ως Matt Elliott το πρώτο του άλμπουμ The Mess We Madeστην Domino και συστήνει στο κοινό τον καινούργιο του ήχο ο οποίος κινείται σε φολκ μονοπάτια με τη συνοδεία κιθάρας, πιάνου και των μελαγχολικών φωνητικών του. Ακολουθεί η κλασσική πλέον τριλογία των "Drinking Songs" (2005), "Failing Songs" (2006) και "Howling Songs" (2008) στη γαλλική δισκογραφική εταιρεία Ici d'Ailleurs. To 2010 επανεμφανίζεται ως Third Eye Foundation και παρουσιάζει το "The Dark" ενώ παράλληλα συνεχίζει τις κυκλοφορίες του ως Matt Elliott με το "The Broken Man" και τη χρονιά που μας πέρασε με το "Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart", δυο δίσκους που παρασύρουν τον ακροατή στο γνωστό του στοιχειωμένο ηχοτοπίο που με μοναδικό τρόπο δημιουργεί.

Σχετικές ειδήσεις
Συνηχήσεις 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Ίδρυμα Ωνάση
02.02.2017 12:39
Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει για 3η χρονιά στην Αθήνα και για 1η στη Θεσσαλονίκη, τον μουσικό θεσμό «Συνηχήσεις».
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.
Ο Ολλανδός λαουτίστας Jozef Van Wissem για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.03.2016 13:19
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album, με τίτλο “When Shall This Bright Day Begin”, ο Jozef Van Wissem βγαίνει και πάλι στον δρόμο, περνώντας από τη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.