Εκδόσεις Άγρα και το Βιβλιοπωλείο Ιανός σε συνεργασία με το studiotessera, μας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης 3 Φωτογράφοι, 3 Αφηγήσεις από τη Θεσσαλονίκη. Τάνια Καμίδου – Κωστής Αργυριάδης – Lily και στην παρουσίαση των 3 πρωτότυπων φωτογραφικών εντύπων με τη δουλειά του κάθε φωτογράφου, που κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις Άγρα.

Οι Εκδόσεις Άγρα, σε συνεργασία με τον Στράτο Καλαφάτη και το STUDIOTESSERA, προτείνουν, σε 3 διαφορετικά τεύχη, 3 ιδιαίτερα ταλαντούχους νέους φωτογράφους από τη Θεσσαλονίκη. 3 φωτογραφικές αφηγήσεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, με μεγάλη τόλμη και αλογόκριτη ελευθερία γύρω από το σώμα, τη σεξουαλικότητα, το τραύμα, τα δύσκολα προς διαπραγμάτευση συναισθήματα και τη μετριότητα του αισθητικού ερεθίσματος στη σύγχρονη πόλη. 3 δουλειές στην πρώτη γραμμή του διεθνούς διαλόγου γύρω από τη σημερινή φωτογραφία.

 
Οι Εκδόσεις Άγρα, στον καιρό της κρίσης, προτείνουν μια ανατρεπτική μορφή εντύπου στη μορφή εφημερίδας, στον αντίποδα του μέχρι τώρα γνωστού φωτογραφικού λευκώματος με πολυτελή χαρτιά και βιβλιοδεσία. Προτείνουν, σε υψηλής ποιότητας απόδοση, μια σελιδοποίηση όπου τα μεγέθη των φωτογραφιών διπλασιάζονται και όπου η οικονομία των υλικών συμβάλλει στο φωτογραφικό επιχείρημα. Μια ρηξικέλευθη πρόταση για το cheap-art στο χώρο του φωτογραφικού εντύπου, με αφορμή τη δουλειά 3 πρωτοπόρων νέων δημιουργών.