Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

MC Soom T (UK), Anna Mystic, Fleck (live set) & Espeekay στο Bios

MC Soom T (UK), Anna Mystic, Fleck (live set) & Espeekay στο Bios

Η Plenty Projects παρουσιάζει την αγαπημένη Soom T, μία από τις πιο γνωστές φωνές της reggae/dancehall soundsystem κουλτούρας την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο BIOS.


Η Soom T, η θρυλική MC από τη Γλασκόβη, γνωστή για τα εκλεκτικά φωνητικά της, μετράει πάνω από 50 κυκλοφορίες και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως The Orb, T.Raumschmiere, Miss Kittin, Mungos Hi-Fi, Bus, Asian Dub Foundation, Tigerstyle, DJ Yoda κ.ά.


Με βάση την Αγγλία και με εμφανίσεις σε Σκανδιναβία, Ιαπωνία, Κίνα, Αμερική, Καναδάς, Βραζιλία, Βερολίνο αλλά και Αθήνα, αποτελεί μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και ανερχόμενες παρουσίες της soundsystem culture παγκοσμίως. Με ετερόκλητες επιρροές που ποικίλλουν από τα ινδικά τραγούδια των 50’s ή το punjabi Bhangra, το hiphop και το electro/rave και ηχητικά εφέ ηλεκτρονικών, μέχρι punk και –πιο πρόσφατα- jazz, η SoomT, δε διστάζει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα.

 

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο BIOS με την Anna Mystic, τον Fleck και τον Espeekay σε μια ξεχωριστή βραδιά!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mystic Braves live στο An club
21.11.2016 16:19
Το συγκρότημα Mystic Braves από το Los Angeles έρχεται στην Αθήνα και το Αn Club στις 26 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τη νέα του, τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Days of Yesteryear".
Οι Two Smokin' Barrels live στο Faust
09.09.2016 15:35
Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 οι Two Smokin' Barrels θα μοιραστούν την τρέλα τους και την αγάπη τους για τη μουσική με γνωστές, ξένες επιτυχίες στο Faust.
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής
Acoustic Room ft. The Boy @ Bios.Tesla
03.02.2016 12:06
Ο The Boy για 4 Τετάρτες από 10 Φεβρουαρίου 2016 στο Bios.Tesla θα σας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και μετά το τέλος της συναυλίας θα σας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.