Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κωνσταντίνος Νάρης στο Σταυρό του Νότου

Ο Κωνσταντίνος Νάρης στο Σταυρό του Νότου

O Κωνσταντίνος Νάρης, μια νέα φωνή της ελληνικής μουσικής, ανεβαίνει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και μας συστήνεται, έχοντας στις αποσκευές του πέντε νέα τραγούδια από την πρόσφατη κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς σε μουσική του Γιώργη Χριστοδούλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, Σταύρου Σταύρου, Διαμαντή Γκιζιώτη και Χρίστου Παπαδόπουλου.


Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το βράδυ, παρουσιάζει τα τραγούδια από το ep «Τέρμα: η καρδιά» καθώς και τραγούδια που ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει. Μαζί με τους μουσικούς του, στήνει μια παράσταση που τα έχει όλα. Συγκίνηση, χαρά, μελωδίες και ωραία τραγούδια που ξυπνούν συναισθήματα.


Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια ερμηνευμένα με την πιο τρυφερή πτυχή της φωνής του Κωνσταντίνου Νάρη, που θα γνωρίσουμε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ένα live - συνάντηση μ’ έναν ερμηνευτή της νεότερης γενιάς.


Ενορχηστρώσεις - Κιθάρες: Γιώτης Παρασκευαΐδης
Ακορντεόν: Γιούλη Δανιγγέλη
Μπάσο: Χρήστος Κεχρής
Κρουστά: Ρόλη Γιαμοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Οι Radio Nowhere - Bruce Springsteen Tribute Band live στο Σταυρό του Νότου
23.01.2017 15:56
This is Radio Nowhere! Is there anybody alive out there? Η πρώτη και μοναδική ελληνική tribute band στη μουσική και τα τραγούδια του «αφεντικού» Bruce Spingsteen, επιστρέφει με το πρώτο της live για το 2017 στο club του Σταυρού του Νότου!
Οι Λάργκο στο Σταυρό του Νότου Club
14.12.2016 16:24
Οι ΛΑΡΓΚΟ έρχονται στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις, την Πέμπτη 22 & 29 Δεκεμβρίου. Θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ΛΑΡΓΚΟ καθώς και τραγούδια που τους έχουν προσανατολίσει μουσικά.
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης live στον Σταυρό του Νότου Plus
17.05.2016 12:34
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης, μετά από την πρώτη του sold out συναυλία, επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus το Σάββατο 21 Μαΐου 2016.