Tην Τρίτη 18 Μαρτίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει  την καινούργια δουλειά της ζωγράφου Αφροδίτης Παπαδούλη με τίτλο «Οι τυχεροί του κόσμου».

Η Αφροδίτη Παπαδούλη μας λέει για την δουλειά της  που είναι ακρυλικά, ακουαρέλες & παστέλ: «Η ευλογία που υπάρχει στην γεωγραφική θέση ενός τόπου, η τύχη ως δύναμη και ομορφιά, το τυχερό ως πεπρωμένο κι η ειρωνεία της τύχης με απασχόλησαν στην περίοδο που δούλεψα τα τελευταία έργα μου. Στο τέλος κατέληξα πως το δυναμικό που διαθέτει ο καθένας στο να κάνει υπερβάσεις κυρίως αυτό τον διαμορφώνει. Κόντρα στην μοιρολατρία ας ανατρέψουμε το σθένος μας σε τύχη.»

Επίσης η δημοσιογράφος Ειρήνη Κακουλίδου μας λέει για την δουλειά της: «Η Αφροδίτη Παπαδούλη ζωγραφίζει σαν να’ ναι η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Ανακαλύπτει τους φόβους μας, τους μαγεύει και μας τους στέλνει πίσω για να τους αγαπήσουμε.

Χαϊδεύει με τα πινέλα της τις επιθυμίες μας και τις κάνει όμορφες, αποενοχοποιμένες και λαμπερές. «Πως καταφέρνει να ζωγραφίζει έτσι ?» σκέφτομαι κάθε φορά που κοιτάζω τα έργα της. Πως μπορεί μέσα στο θλιβερό ημίφως, να διακρίνει αυτή τη φωτεινή ζωή, αυτή τη μικρή, συμπυκνωμένη σταγόνα αθωότητας που έχουμε φυλάξει στα τρίσβαθα της ψυχής μας. Η Α.Π. είναι μια καλή μάγισσα της ζωγραφικής. Ζωγραφίζει τη ζωή που όλοι θέλουμε να ζούμε. Απλά.»

Η Αφροδίτη Παπαδουλή γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στην Δροσιά. Από το 1998-2000 σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. θεσ/νίκης με δάσκαλο τον Γ.Τσακίρη. Από το 2000- 2002 στην ΑΣΚΤ Αθήνας με τον Γ. Ψυχοπαίδη, αποφοιτώντας με άριστα. Από το 2003 μέχρι το 2014 έχει πραγματοποιήσει 8 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και Αγγλία. Από το 2002 έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές-θεματικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.