Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Νέες εκδηλώσεις για να χαλαρώσεις στο Μουσείο Γουναρόπουλου

Νέες εκδηλώσεις για να χαλαρώσεις στο Μουσείο Γουναρόπουλου

Το Μουσείο Γουναρόπουλου συνεχίζει να μας χαλαρώνει μέσα από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!


Για το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 το Μουσείο έχει προγραμματίσει:
 
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 12.00


Ο ακαταπόνητος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου ακολουθεί με ένα αερόστατο τον Φύρδη Μίγδη, τον προσωπικό φωτογράφο του βασιλιά Τετράπαχου του Τέταρτου, ο οποίος εγκαταλείπει αγανακτισμένος το παλάτι, αρμενίζει αμέριμνος στον ουρανό και φωτογραφίζει ροζ μπουμπουνητά, χρυσές ψιχάλες, κίτρινους χαρταετούς με κόκκινες ουρές, γλάρους, ήλιους, χελιδόνια και χρωματιστά μπαλόνια με τέτοιο τρόπο όμως, που προκαλεί χίλια δυο προβλήματα στο βασιλιά κάτω στη Γη.
 

Θα διανεμηθούν αναμνηστικές φωτογραφίες με ουράνια φαινομένα που έχει τραβήξει αυτοπροσώπως ο Φύρδης Μίγδης.


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Ώρες κρατήσεων: Τετάρτη 18:00-20:00
Τηλ. κρατήσεων: 210-7487 657


Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 13.00

Η ριψοκίνδυνη τραγουδίστρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την τόλμη της και την αποφασιστικότητά της, μας οδηγεί σε μια ζούγκλα με κροκόδειλους και αψηφώντας τους κινδύνους μάς γνωρίζει τον Κορνήλιο, έναν κατεργάρη κροκόδειλο που του αρέσει να τρώει χέρια. Μέχρι τώρα ο Κορνήλιος έχει φάει χέρι σερβιτόρου, χέρι μαέστρου, χέρι μποξέρ, χέρι τροχονόμου, χιλιάδες χέρια! Αμέτρητα! Μόνο χέρι οδοντογιατρού δεν έχει φάει ακόμη. Ώσπου μια μέρα αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα καταχθόνιο σχέδιο για να φάει χέρι οδοντογιατρού. Θα τα καταφέρει άραγε; Ποιος ξέρει;


Όσα παιδιά φοβούνται τους κροκόδειλους θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να του κρατάνε σφιχτά το χέρι.


Σε όσα κοριτσάκια φοράνε πράσινη κορδέλα στα μαλλιά και σε όσα αγοράκια φοράνε πράσινο κασκόλ, θα διανεμηθούν αναμνηστικά κροκοδειλάκια.

Σχετικές ειδήσεις
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης για τον Ευγένιο Τριβιζά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
19.01.2017 11:52
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στα πλαίσια της έκθεσης - αφιερώματος στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά που έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τίτλο «Από τη Φρουτοπία στο Νησί των Πυροτεχνημάτων. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά», μια γεμάτη εκπλήξεις εικαστική παρέμβαση βασισμένη στην έκθεση του Μουσείου Γ. Γουναρόπουλου, θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
Ο Σεπτέμβριος στον Παιδικό IANO!
09.09.2016 17:13
Ο Ιανός καλωσορίζει τους μικρούς του φίλους ξανά στην πόλη με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όλο τον Σεπτέμβριο!
Εκδηλώσεις, εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα τον Ιούλιο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
30.06.2016 14:52
Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης παρουσιάζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, εργαστηρίων και επαιδευτικών προγραμμάτων για το Ιούλιο 2016.
Ο Πήτερ Παν και το Μουσείο της Ακρόπολης συνεχίζει στο Χυτήριο
31.03.2016 12:18
Η παιδική παράσταση, που έχει γοητεύσει μικρούς και μεγάλους, «Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ, μέχρι την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016.
Παίζουμε με τις επιστήμες!: Τριήμερο Εκπαιδευτικών Δράσεων στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
21.03.2016 17:07
Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου υποδέχεται το φετινό Athens Science Festival με ένα τριήμερο εκπαιδευτικών δράσεων για μικρούς και μεγάλους αφιερωμένο στις επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, από την Παρασκευή 1 ως και την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.