Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Η MC SoomT live στο Lab Art

Η MC SoomT live στο Lab Art

Το Lab Art στο Βόλο μας προσκαλεί σε μια μοναδική βραδιά - ένα πάρτυ με reggae dancehall ήχους με καλεσμενη απο την Αγγλία τη φωνή της SOOMT!


Mαζί της oι Anna Mystic, Fleck, MargasV και οι ντόπιοι ήρωες του μπάσου IAgainst I με τον PanKapetan ζωντανά στην τρομπέτα!


Αν δε γνωρίζετε ήδη τη SoomT, η θρυλική MC που ξεπήδησε απο τη Γλασκώβη και πλέον περιοδεύει την υφήλιο, έχει πάνω απο 50 δίσκους με συνεργασίες πλάι σε καλλιτέχνες όπως The Orb, T.Raumschmiere, Miss Kittin, Mungos Hi-Fi, Bus, Asian Dub Foundation, Tigerstyle, DJ Yoda κ.ά.


Σκανδιναβία, Ιαπωνία, Κίνα, Αμερική, Καναδάς, Βραζιλία, Βερολίνο, Αθήνα: μερικά από τα μέρη όπου η παρουσία της SoomT έχει ήδη γίνει αισθητή και το κοινό ταρακουνήθηκε με τις φωνητικές δονήσεις της. Με το ένα πόδι στην Αγγλία και το άλλο σε όλα τα σημεία όπου την καλούν ανα τον κόσμο, αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες και ταχέα ανερχόμενες μορφές της soundsystem culture παγκοσμίως. Με επιρροές τόσο ετερόκλητες όσο τα ινδικά τραγούδια των 50’s και το Punjabi Bhangra, το hiphop και το electro/rave και ηχητικά εφέ ηλεκτρονικών, μέχρι punk και –πιο πρόσφατα- Jazz, μεταφέρει το χάρισμα της φωνής της με το δικό της τρόπο, με μεγάλη επιτυχία.


Ενδεικτικά, το ‘Did You Really Know’ που έχει κυκλοφορήσει με τους Mungos Hifi (2007) έχει φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο YouTube Hits το 2013, ενώ το 2011 η SoomT τόλμησε ακόμα και τη σύνθεση σε θεατρική παράσταση η οποία μάλιστα περιόδευσε σε αρκετές χώρες.

Σχετικές ειδήσεις
Με άστατο ερωτικό: Η Λυδία Σέρβου ζωντανά στο Ίλιον Plus
03.03.2016 14:48
Η Λυδία Σέρβου την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 θα βρίσκεται στο Ίλιον Plus για μια μοναδική εμφάνιση!
Η Sazman Orkestar live στο six d.o.g.s
22.01.2016 14:28
Η Sazman Orkestar μας προσκαλεί σε ένα πανηγύρι βαλκανικών χρωμάτων και συμπράττει με τρεις ξεχωριστούς δεξιοτέχνες μουσικούς. Ο Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο) των Imam Baildi, ο Γιώργος Τσιατσιούλης (ακκορντεόν) και ο Νίκος Μήλας (βιολί) μας χαρίζουν ήχο χάλκινο, αίσθηση swing και άρωμα Ανατολής για μία μοναδική βραδυά στη σκηνή του six d.o.g.s την Πεμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 21.30.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης live στο ΙΛΙΟΝ plus
31.12.2015 10:10
Το Ίλιον plus μας προσκαλεί για τέσσερα Σάββατα του Γενάρη με τον Μιχάλη Τζουγανάκη στην Αθήνα, σε μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση - ανάταση ψυχής για τον ακροατή.
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ζωντανά στο Ίλιον Plus
08.12.2015 15:29
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος έρχεται στην Αθήνα στο ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 για μία μοναδική βραδιά.
Will Vinson Quartet live @ Gazarte
08.12.2015 14:32
Η εμφάνιση του Will Vinson Quartet, στο Gazarte, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να δούμε και να ακούσουμε ζωντανά κάποιους από τους πρωτοπόρους και σπουδαιότερους μουσικούς του είδους.