Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Πασλίδης live στο Σταυρό του νότου Club

Ο Βασίλης Πασλίδης live στο Σταυρό του νότου Club

H πρώτη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Πασλίδη με τίτλο «2 χρόνια συγκατοίκηση», κυκλοφορεί από την Protasis και θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στις 18 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου Club.


O δίσκος αυτός είναι προΪόν συνεργασίας του Βασίλη με τον αδερφό του Χρήστο. Γεννημένα τα αδέρφια στην Κομοτηνή, αφού τους χώρισαν οι σπουδές και αργότερα η στρατιωτική τους θητεία, συγκατοίκησαν ξανά για δύο χρόνια στην Αθήνα (εξ ου και ο τίτλος του δίσκου) ετοιμάζοντας την πρώτη τους δουλειά.


Βιώματα και παιδικές μνήμες από την Κομοτηνή, αλλά και ο σημερινός προβληματισμός δύο νέων ανθρώπων συνυπάρχουν αρμονικά. Ο Χρήστος έγραψε τους στίχους και κάποιες μουσικές, ενώ ο Βασίλης έγραψε τις περισσότερες μουσικές και ερμηνεύει τα τραγούδια. Η φωνή του έχει εξαιρετικά ηχοχρώματα που την κάνουν ξεχωριστή και αμέσως αναγνωρίσιμη.  


Επηρεασμένοι από τη «σχολή Θεσσαλονίκης», τα τραγούδια τους κρατάνε αυτό το άρωμα, αφού στην ηχογράφηση  συμμετέχουν ο Βαγγέλης Λιόλιος στο μπουζούκι, ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα, ο Μανώλης Σιδερίδης στο μπάσο αλλά και η Έλενα Δεληχρήστου που με την δροσερή της φωνή συμμετέχει σε τρία από τα δώδεκα τραγούδια του δίσκου.

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Kulamacus The Band  live στο Σταυρό του Νότου Club
05.01.2017 14:41
Οι Kulamacus The Band θα εμφανιστούν live στο Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
Ο Βασίλης Παναγιωτίδης live στο Σταυρό του Νότου Plus
08.12.2016 14:19
Ο Βασίλης Παναγιωτίδης παρουσιάζει την Αλίκη στη Χώρα των Τραυμάτων, στον Σταυρό του Νότου Plus, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.