Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βασίλης Πασλίδης live στο Σταυρό του νότου Club

Ο Βασίλης Πασλίδης live στο Σταυρό του νότου Club

H πρώτη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Πασλίδη με τίτλο «2 χρόνια συγκατοίκηση», κυκλοφορεί από την Protasis και θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στις 18 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου Club.


O δίσκος αυτός είναι προΪόν συνεργασίας του Βασίλη με τον αδερφό του Χρήστο. Γεννημένα τα αδέρφια στην Κομοτηνή, αφού τους χώρισαν οι σπουδές και αργότερα η στρατιωτική τους θητεία, συγκατοίκησαν ξανά για δύο χρόνια στην Αθήνα (εξ ου και ο τίτλος του δίσκου) ετοιμάζοντας την πρώτη τους δουλειά.


Βιώματα και παιδικές μνήμες από την Κομοτηνή, αλλά και ο σημερινός προβληματισμός δύο νέων ανθρώπων συνυπάρχουν αρμονικά. Ο Χρήστος έγραψε τους στίχους και κάποιες μουσικές, ενώ ο Βασίλης έγραψε τις περισσότερες μουσικές και ερμηνεύει τα τραγούδια. Η φωνή του έχει εξαιρετικά ηχοχρώματα που την κάνουν ξεχωριστή και αμέσως αναγνωρίσιμη.  


Επηρεασμένοι από τη «σχολή Θεσσαλονίκης», τα τραγούδια τους κρατάνε αυτό το άρωμα, αφού στην ηχογράφηση  συμμετέχουν ο Βαγγέλης Λιόλιος στο μπουζούκι, ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα, ο Μανώλης Σιδερίδης στο μπάσο αλλά και η Έλενα Δεληχρήστου που με την δροσερή της φωνή συμμετέχει σε τρία από τα δώδεκα τραγούδια του δίσκου.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γεροντής με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
22.11.2016 17:23
Ο Γιώργος Γεροντής θα βρεθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, για να παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Γιάννη Χαρούλη.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Σκούρα τα Πράγματα: Ο Τάσος Σκούρας live με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
03.02.2016 12:22
Ο Τάσος Σκούρας παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλεία "Σκούρα τα πράγματα" στο Σταυρό του Νότου στις 9 Φεβρουαρίου 2016.
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος live στο Club του Σταυρού του Νότου
18.12.2015 15:17
Ο Απόστολος Βαλαρούτσος επιστρέφει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στο Σταυρό του Νότου για μια βραδιά οπου θα παίξει και θα τραγουδήσει δικά του γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, αλλά και κάποια απο καινούριο ανέκδοτο υλικό.