Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

The Heart of Man – Μιχάλης Μαθιουδάκης: Stand-Up Comedy στο Ρομάντσο

The Heart of Man – Μιχάλης Μαθιουδάκης: Stand-Up Comedy στο Ρομάντσο

Το Ρομάντσο παρουσιάζει τον Μιχάλη Μαθιουδάκη και το The Heart of Man, ένα stand- up για όλους αυτούς που έχουν σπαταλήσει ώρες από τη ζωή τους πίνοντας, ελπίζοντας πως μέσα από αυτό, κάτι καλό θα έρθει.


Ένα stand - up για αυτούς που έμειναν στον τόπο στη δευτέρα λυκείου. Ένα stand up για αυτούς που η μαμά τους δεν τους αγκάλιαζε και η αδερφή τους, τους καταπίεζε. Ένα stand- up για αυτούς που έχουν πετάξει τζι άι τζο στο μάτι του φούρναρη. Ένα stand- up για αυτούς που γερνάνε. Ένα stand up για τους κάτοικους της Δυτικής Κίνας που βάζουν αλάτι στο τσάι τους αντί για ζάχαρη. Ένα stand-up για τα γουρούνια που κυλιούνται στη λάσπη για να καθαριστούν. Ένα stand-up για τον Γιώργο που γνώρισα το 2007 στην Αμοργό. Ένα stand-up για αυτούς που σκέφτονται ότι ίσως ο Θεός να είναι η λύση. Ένα stand-up για αυτούς που τους αρέσει το paintball, το κυνήγι, το υποβρύχιο ψάρεμα και το ξύλο στο γήπεδο. Ένα stand-up για αυτήν που βγαίνει στη γωνία, ρίχνει ένα βλέμμα όλο θράσος στο κενό, σβήνει ένα τσιγάρο, φέρεται σαν άντρας, που είναι σκληρή.


Σύλληψη- Ερμηνεία: Μιχάλης Μαθιουδάκης


Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης είναι ηθοποιός και έχει συνεργαστεί με τις ομάδες Άσκηση, Pequod, blitz και έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο κοινού και επιτροπής στο 3ο Stand Up Comedy Festival.

Σχετικές ειδήσεις
Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy στο Hub Events
05.05.2016 11:17
Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 20:00 σας προσκαλούμε στην όγδοη και τελευταία φετινή συνάντηση του Hub Science, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της ομάδας Science Reactors με τίτλο «Το Stand-up Science συναντά τo Stand-up Comedy». Ευγενική συμμετοχή: Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου.
Stand up comedy Special με τον Paul Thorne στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
07.04.2016 15:34
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος κωμικός Paul Thorne έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για μία special παράσταση stand up comedy, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 20:00.
Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης & Best of OpenMic @ Ίλιον Plus
25.01.2016 13:33
To stand up comedy show του ΙΛΙΟΝ plus επιστρέφει δριμύτερο στις 31 Ιανουαρίου 2016 με τους συμμετέχοντες των Athens Open Mic και τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη.
Dark room: Stand-up comedy με τον John Robertson στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
01.12.2015 12:04
Η βραβευμένη stand-up comedy παράσταση Dark room με τον John Robertson έρχεται για μία βραδιά την την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
No More Stage 3: Stand up comedy με τον Alistair Barrie στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.11.2015 17:11
Μία stand up comedy παράσταση με τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, μέλος του θρυλικού Comedy Club του Λονδίνου.