Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πάρτι μασκέ με τον Shantel στο Gazarte!

Πάρτι μασκέ με τον Shantel στο Gazarte!

Ο Shantel επιστρέφει αυτή τη φορά για ένα ξέφρενο Carnival Party στη σκηνή του Gazarte, την Κυριακή των Αποκριών, 2 Μαρτίου 2014.


Τον γνωρίσαμε μέσα από τον απόλυτο χορευτικό ύμνο “Disko Partizani” και τον συνδέσαμε με ένα ηχητικό χρώμα και μία μοναδική live ατμόσφαιρα που φέρνει το πνεύμα της Balkan στο πιο εξτατικό της σημείο. Αυτός είναι ο Shantel και έρχεται στην Ελλάδα με την πολυπολιτισμική του μπάντα , για να μετατρέψει την Κυριακή των αποκριών, σε ένα μοναδικό πάρτυ μασκέ, που μοιάζει βγαλμένο από ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα.


Ξεκίνησε από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας ως Dj, με σαφή κλήση προς τον ιδιαίτερο Βαλκανικό ήχο των Fanfare Ciocarlia και του Boban Markovic. Η πιο ξέφρενη πλευρά της Balkan, δοσμένη πάντα με έναν δικό του προσωπικό τρόπο και μία γκάμα ηλεκτρονικών στοιχείων που μετέτρεπαν κάθε εμφάνισή του σε ένα απόλυτα χορευτικό πάρτυ.


Λίγο αργότερα, ο Shantel εξέδωσε τις δύο συλλογές Bucovina Club (Vol1 & Vol2), με δικό του προσωπικό label, οι οποίες τιμήθηκαν με το Club Global Award του BBC radio3 και γνώρισαν τεράστια ανταπόκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η μεγάλη επιτυχία του Shantel ήρθε με την ηχογράφηση του γνωστού και αγαπημένου “Disko Partizani”, το οποίο πρακτικά τον έθεσε στην κορυφή των μουσικών παραγωγών στην alternative Dance παγκόσμια σκηνή.


Κι ενώ η κυκλοφορία του δίσκου αυτού κινήθηκε στους δρόμους της Balkan, η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Shantel με τον  Oz Almog και τίτλο “Kosher Nostra Jewish Gangsters Greatest Hits”, επέκτεινε το φάσμα του ήχου του σε Swing, Jazz, Twist και Charleston μονοπάτια. Ένα απέραντο μουσικό ταξίδι, που έρχεται να μετατρέψει την καρδιά των Αποκριών σε ένα ατελείωτο μουσικοχορευτικό πάρτυ.

Σχετικές ειδήσεις
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
Οι Wedding Singers ξαναχτυπούν στο Gazarte!
12.04.2016 17:05
Όσες φορές έχουν ανέβει στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE έχουν κλέψει τις καρδιές μας! Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό!
Vinyl Attack Generation' s Party: «Συνέντευξη» από ένα δίσκο Βινυλίου
05.04.2016 15:33
Η ψυχαγωγία σήμερα... σαν να ‘ταν χθες… Όταν η διασκέδαση ξαναβρίσκει το κέφι της τότε το πάρτι αρπάζει φωτιά! 20 συντελεστές επί σκηνής και κορυφαίοι Guest Stars …υποδέχονται το "Βινύλιο" στον Βοτανικό Plus σ ένα ξέφρενο πάρτι που ήρθε για να μείνει…
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.