Την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Υφαντής εμφανίζεται στο Ρυθμός Stage, καταθέτοντας τη δική του πρόταση σε παλιά αγαπημένα τραγούδια (Καίγομαι και σιγολιώνω, Μυστικά πως σ’ αγαπώ) αλλά και τραγούδια από τον νέο του cd με τίτλο «Κρασομηλιά» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Στο  πλευρό του Δημήτρη Υφαντή ο συμπατριώτης του Λάκης Χαλκιάς σε μια ξεχωριστή,  φιλική συμμετοχή. Ένας σημαντικός αλλά συνάμα σεμνός ερμηνευτής, που καταξιώθηκε  στο χρόνο μέσα από σπουδαίες συνεργασίες, όπως αυτή με το Γιάννη Μαρκόπουλο. Τραγούδια όπως τα Μαλαματένια λόγια, η Φάμπρικα καθώς και σπουδαία ηπειρώτικα τραγούδια του πατέρα του θα σμίξουν με το καίγομαι και σιγολιώνω και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του Δημήτρη από το δίσκο του «Κρασομηλιά».

Συντροφιά με άλλους 4 εξαιρετικούς Ηπειρώτες μουσικούς (πιάνο, κρουστά, βιολί και κλαρίνο),ο Δημήτρης ξεχύνεται δροσερός και μελαγχολικός σαν βουνίσιος αέρας που στροβιλίζεται μέσα από τα κλειδιά του κλαρίνου, για να καταλήξει στη θάλασσα και να κινήσει για την Κρήτη με τις κόφτες  δοξαριές του βιολιού. Η Ελλάδα των Διονυσιακών ρυθμών της Θράκης και των μαγικών μελωδιών του Χατζιδάκι και του Μαρκόπουλου, μπλέκεται στο πρόγραμμα του σαν ένα ολοζώντανο γαϊτανάκι, που παρασύρει μουσικούς κι ακροατές.

Ο Δημήτρης Υφαντής έχει αγαπηθεί αρχικά για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η φωνή του μιμείται τον ήχο του ηπειρώτικου κλαρίνου. Εκτός όμως από τραγουδιστής, ο ίδιος είναι και πολυμουσικός, αφού παίζει πάνω από 10 μουσικά όργανα και στις παραστάσεις του εναλλάσσει επί σκηνής τουλάχιστον 5 απ΄αυτά, με τα οποία ντύνει και τα τραγούδια που ο ίδιος γράφει.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Υφαντής θα είναι στο Ρυθμός Stage σε ένα μουσικό πρόγραμμα που στόχο έχει τις καρδιές των ανθρώπων που πιστεύουν πως το έντεχνο τραγούδι δεν είναι μια νερόβραστη κατάσταση, αλλά ζωντανό κι έντονο, ειδικά όταν συντροφεύεται από τους παραδοσιακούς ρυθμούς κι ήχους της Ελλάδας. Τέλος, σκοπός του καλλιτέχνη είναι να κάνει γνωστά κι άλλα ηπειρώτικα τραγούδια (σε Ηπειρώτες και μη ), παίρνοντάς τα μαζί του πέρα από τα βουνά της Πίνδου και ακουμπώντας τα με την ιδιαίτερη φωνή του και τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στις καρδιές όλων των Ελλήνων, όπως έκανε και με το «Καίγομαι και σιγολιώνω».