Τα Caprice Παπαδοπούλου και η M art Manolioudakis προσκαλούν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου τους φίλους της τέχνης και των Caprice στα εγκαίνια μιας ξεχωριστής έκθεσης εικαστικών με πηγή έμπνευσης τα Caprice.

Τα έργα της έκθεσης επιμελήθηκαν οι 40 καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσα από τον διαγωνισμό “I Heart Caprice”.  Οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να εμπνευστούν από τα Caprice Παπαδοπούλου και όλα όσα αυτά αντιπροσωπεύουν στη ζωή και στην καθημερινότητά τους και να δημιουργήσουν μοναδικά έργα που θα φιλοτεχνήσουν τις συλλεκτικές συσκευασίες των Caprice.  

Οι συμμετέχοντες καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας: πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κατασκευές, εικονογραφήσεις, ακόμη και βιομηχανικό design. Ο κοινός τόπος όλων των έργων είναι οι αναφορές τους στα μοναδικά απολαυστικά Caprice και όλα όσα αυτά αντιπροσωπεύουν για τον καθένα μας.

Τα έργα των σαράντα καλλιτεχνών θα εκτεθούν στο χώρο τέχνης M art Space από τις 14 έως και τις 28 Φεβρουαρίου, διάστημα κατά το οποίο το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει το έργο της προτίμησής του μέσω της ιστοσελίδας www.capricepapadopoulou.gr. Θα προκριθούν συνολικά 4 έργα τα οποία θα προκύψουν τόσο από την ψηφοφορία του κοινού όσο και από την αξιολόγηση μίας επιτροπής της τέχνης. Οι 4 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν ως επιπλέον  έπαθλο τη διοργάνωση έκθεσης έργων της προσωπικής τους δουλειάς στην Gallery M art Space το 2014 καθώς και το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ έκαστος.

Επιμέλεια Έκθεσης: Ευγενία Ι. Μανωλιουδάκη