Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νίκος Καρακαλπάκης και η Πόπη Διαμαντοπούλου τραγουδούν Δήμο Μούτση και Σταύρο Ξαρχάκο

Ο Νίκος Καρακαλπάκης και η Πόπη Διαμαντοπούλου τραγουδούν Δήμο Μούτση και Σταύρο Ξαρχάκο

O Νίκος Καρακαλπάκης και η Πόπη Διαμαντοπούλου παρουσιάζουν επιλογές από  τραγούδια δύο σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, του Δήμου Μούτση και του Σταύρου Ξαρχάκου, στον Πολυχώρο Τέχνη - Galerie δημιουργών.

 

Θα ακουστούν σημαντικές στιγμές από την πολύπλευρη συνθετική πορεία και των δύο δημιουργών. Τους ερμηνευτές συνοδεύουν δύο σπουδαίοι μουσικοί, ο Γιώργος Τσοκάνης στο πλήκτρα και ο Πάρις Καρακανάς στο μπουζούκι.


Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσοκάνης
Επιμέλεια προγράμματος: Nίκος Καρακαλπάκης
 

Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ανοιχτο θέατρο "Αλέξης Μινωτής" στο Αιγάλεω και το παρακολούθησαν 1,200 άτομα που καταχειροκρότησαν και αγκάλιασαν θερμά όλους τους συντελεστές

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες στο Σταυρό του Νότου Club
17.11.2016 17:16
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες έρχονται για ένα "Restart", από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο για μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου.
Ο Κώστας Χατζής στο Sirocco' s Club
17.05.2016 13:39
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής, έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Το φετινό καλοκαίρι, ο κορυφαίος τραγουδοποιός έρχεται να μας ταξιδέψει με την κιθάρα του και την μοναδική βαθιά φωνή του μέχρι εκεί όπου «Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει» μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια, αλλά και σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Μια μουσική αναδρομή, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας του, που ήδη μετράει μισό αιώνα. Μια ξεχωριστή παράσταση που αναβιώνει στιγμές από την θρυλική εποχή των μπουάτ της δεκαετίας του ΄60.
Μια μέγαλη συναυλία αλληλεγγύης με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο
27.04.2016 12:46
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.