Το Badminton Loft παρουσιάζει το έργο του Μίνωα Θεοχάρη, Σε θέλω δίπλα μου από τις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Το έργο παρουσιάζει τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90 -στο μεγαλύτερο μέρος της-, πραγματεύεται τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη.

Μετά το λαμπερό και πετυχημένο «(Δε) Σε θέλω», που ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του με το τέλος της χρονιάς, το 2014 υποδέχεται το «Σε θέλω δίπλα μου» από τις 28 Φεβρουαρίου στο Loft του Θεάτρου Badminton, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε νέους καλλιτέχνες να μας κάνουν να δούμε την ίδια –περίπου- ιστορία μέσα από τα δικά τους μάτια.

Το Badminton με μεγάλη εμπειρία στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες παραγωγές musical, φιλοξενεί φέτος στο Loft μία σύγχρονη ελληνική μουσική παράσταση και με ένα τρόπο μάς συστήνει μία καινούρια γενιά ηθοποιών και δημιουργών.

Τους τέσσερις πολύ αναγνωρίσιμους ήρωες ερμηνεύουν οι: Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ελίζα Γεροντάκη

Πλήκτρα: Παύλος Καλτρουμίδης
Σκηνοθεσία – Κείμενο – Μουσική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης
Μουσική Διεύθυνση &  Ενορχήστρωση: Παύλος Καλτρουμίδης
Μουσική Διδασκαλία & Φωνητικός Σχεδιασμός: Χριστίνα Αργύρη
Σκηνικά: Κωνσταντίνα Σκεπετάρη
Ρούχα: Δήμος Κλιμενώφ
Επιμέλεια Κίνησης: Μανόλης Θεοδωράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Κώτσης