Ο Remi, η μπάντα του και η χορευτική rock & roll ομάδαThe Dazzlersπαρουσιάζουν την παράσταση “Το απόλυτο Folk & Roll Show, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στη σκηνή του Faust.

Πρόκειται για μια μουσικο-χορευτική συναυλία σε ρυθμούς rock & roll, folk, country, bluegrass με αυθεντική μουσική, ιστορίες του δρόμου και δυναμικές χορογραφίες σε ένα φαντασμαγορικό show αυθεντικής μουσικής και διασκευών Johnny Cash, Elvis, The Doors, Jerry Lee Lewisκαι άλλων rock & roll ηρώων της εποχής.

Βιογραφικό Remi

Ο τραγουδοποιός Remi (Άγγελος Κυπριανός), μεγάλωσε στο νησί των Σπετσών. Είχε ήδη ξεκινήσει από το 2009 να μελοποιεί αληθινές ιστορίες από τη μουσική του δρόμου αλλά και από τα ταξίδια που έκανε σε πόλεις της Ευρώπης. Τα τραγούδια του πρώτου album με τίτλο “StreetSerenade” γράφτηκαν κυριολεκτικά στο δρόμο, ενώ ο δίσκος ηχογραφήθηκε σε ένα αυτοσχέδιο ερασιτεχνικό στούντιο, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μουσικών. Αυτό εξελίχθηκε σε ένα ετήσιο έθιμο, δεσμεύοντας τον Remi, να ταξιδεύει στον κόσμο και να μαζεύει ιστορίες για album κάθε χρόνο. Ως αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα ο Remi έχει εμφανιστεί σε μικρά μαγαζιά, συναυλιακούς χώρους, σούπερ μάρκετ, καφέ, μπαρ, δρόμους και αρένες ως solo καλλιτέχνες ή και με την μπάντα του αυξάνοντας τον αριθμό θαυμαστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στιγμιότυπα

  • Άνοιξε την συναυλία του Sivert Hoyem (ExMadrugada) στον πολυχώρο «Πολιτεία» στη Πάτρα(28/11/12) και στο «Boxx Stage Club» στα Ιωάννινα(02/12/12).

  • Ανοιξε την συναυλία των Puressence στον «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα (28/03/13) και στον «Μικρό Πρίγκηπα» στη Πάτρα (29/03/12).

  • Νικητής του διαγωνισμού “Bands Festival” 2012 – Παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού “Kiss Fm Μαγνησίας.

  • Remi & The Dazzlers Live at Embros Theater 2013 DVD – Το απόλυτο Folk & Roll Show.

  • Συνεργασία με τη χορευτική rock & roll ομάδα «The Dazzlers».

Βιογραφικό The Dazzlers

Οι Dazzlers δημιουργήθηκαν το 2013 και αποτελούνται από την Κορίνα, την Ντίνα και τον Κυριάκο. Όπως οι ίδιοι δηλώνουν δεν είναι απλά μια χορευτική ομάδα αλλά μια παρέα. Γνωρίστηκαν πριν από 2 περίπου χρόνια σε μια χορευτική ομάδα όπου έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο rocknroll. Με την πάροδο του χρόνου και χορεύοντας στο πλάι έμπειρων και αξιόλογων χορευτών, εξελίχθηκαν γρήγορα και έλαβαν μέρος σε διάφορες παραστάσεις και επιδείξεις. Κάπως έτσι έφτασε η στιγμή που δημιούργησαν τη δική τους χορευτική παρέα ύστερα και από την πρόταση συνεργασίας με τον τραγουδοποιό Remi.