Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Πίσω από τις κλειστές πόρτες των Α. Ψαλτόπουλου - Ν. Κοντελετζίδου στο θέατρο Άνετον

Πίσω από τις κλειστές πόρτες των Α. Ψαλτόπουλου - Ν. Κοντελετζίδου στο θέατρο Άνετον

Το θέατρο Άνετον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2014, την παράσταση Πίσω από τις κλειστές πόρτες των Α. Ψαλτόπουλου - Ν. Κοντελετζίδου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Θεατρικές Φωνές της Πόλης : Ανοικτή Σκηνή» της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Ένας διάσημος σκηνοθέτης του κινηματογράφου, με τον βοηθό του, διοργανώνει, στο Παρίσι, μια διήμερο οντισιόν για νέες κοπέλες, ψάχνοντας να βρει την πρωταγωνίστρια για την νέα του ταινία. Ο ίδιος, όμως, βρίσκεται σε προσωπική και δημιουργική κρίση. Μέσα από αυτή την διαδικασία συνεντεύξεων με τις κοπέλες και απρόσμενα, θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και με καλά απωθημένα μυστικά, που τον στοιχειώνουν. Το τέλος απρόβλεπτο κι ανατρεπτικό. Με το έργο δίνεται η δυνατότητα στους θεατές , εκτός των άλλων, να παρακολουθήσουν εκ των έσω τον κόσμο του θεάματος και τους μηχανισμούς του, άλλοτε με ευτράπελο τρόπο και άλλοτε με δραματικό.


Το έργο ανεβαίνει σε Σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, Σκηνικά Αχιλλέα Ψαλτόπουλου (με τη βοήθεια της n-orasis), Κοστούμια – Μακιγιάζ Χριστίνας Καραγρηγορίου, Πρωτότυπη Μουσική Kostika Çollaku, Φωτισμούς Γιάννη Μπενεβά, Χορογραφία Χρήστου Μυλωνά, Γραφιστικά Ελίζας Ζαρίφη- trebanal, Φωτογραφίες Γιάννη Φραγκούλη, Video Παναγιώτη Κουντουρά, Δημόσιες Σχέσεις Ρίτας Σίσιου και με Βοηθούς Σκηνοθέτη τις Νατάσα Κοντελετζίδου και Πολύνα Κούρτη.


Παίζουν οι ηθοποιοί Δήμητρα Αντωνιάδου, Χριστίνα Καραγρηγορίου, Στράτος Μούρκος, Μαρία Μπουνάτσου, Εύα Στέφα και Αχιλλέας Ψαλτόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Μιράντα, σε σκηνοθεσία Όσκαρας Κορσουνόβας στα 51α Δημήτρια
23.09.2016 11:42
H εξαιρετικά επιτυχημένη καλλιτεχνικά Μιράντα του Όσκαρας Κορσουνόβας, παραγωγή του Θεάτρου Πορεία, θα παιχτεί για τρεις μόνο παραστάσεις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου στο θέατρο Άνετον, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημητρίων της Θεσσαλονίκης.
Mall, της Στέλλας Παπαδημητρίου από την ομάδα CASUALI στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον
19.04.2016 14:25
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία και στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», συνεχίζει την παράσταση του έργου «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Θέατρο Άνετον, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης», Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στις 22, 23 και 24 Απριλίου.
Η Τρικυμία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Black Box
07.04.2016 17:05
Μετά από 3 επιτυχημένες παραστάσεις στο Θέατρο Άνετον οι παραστάσεις της Τρικυμίας συνεχίζονται στο Black Box στη Θεσσαλονίκη! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 19:00.
«Η Τρικυμία» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον
22.03.2016 13:32
«Η Τρικυμία» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ έρχεται από την Push Your Art Company για τρεις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον στις 1, 2 και 3 Απριλίου 2016.