Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Nalyssa Green Quintet - What is love? live στο Booze Cooperativa

Nalyssa Green Quintet - What is love? live στο Booze Cooperativa

Η Nalyssa Green, η Ευαγγελία, ο Σπύρος, ο Βαγγέλης και ο Βασίλης, ξανασυναντιούνται με σκοπό να ερμηνεύσουν με τρόπο ζεστό, ατμοσφαιρικό και ερωτικό τα αγαπημένα τους τραγούδια αγάπης.


Σε μια γωνιά του πρώτου ορόφου του ιστορικού Booze Cooperativa στην καρδιά της πόλης, θα ζωντανέψουν ιστορίες καρδιών που ράγισαν ή αγαλλίασαν με θέρμη (κυρίως το πρώτο). Μετά από λαϊκή απαίτηση θα εντάξουν στο πρόγραμμα και κάποια τραγούδια της δισκογραφίας της Nalyssa, καθώς και νέες ακυκλοφόρητες ερωτικές συνθέσεις της νεαρής τραγουδοποιού που θα ακουστούν σε παγκόσμια πρώτη.


Σε τούτο το πολυαναμενόμενο πρώτο τους λάηβ για το νέο έτος, θα αναζητήσουν με μελωδίες και ρυθμούς, ερμηνείες εννοιών όπως έρως, αισθησιασμός, αγάπη και πόνος, με στόχο να καταλήξουν ακόμη μια φορά στην ακλόνητη πεποίθηση τους πως η αγάπη θα θριαμβεύσει.

 
Nalyssa Green: πλήκτρα, ακουστική κιθάρα, φωνή , αισθαντικότητα
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: πλήκτρα, φωνή, κρουστά, αισθησιασμός
Σπύρος Λιβάνης: ηλεκτρική κιθάρα, γοητεία
Ευάγγελος Ασλανίδης: τύμπανα, κρουστά, sampler, σαγήνη
Βασίλης Νιτσάκης: ηλεκτρικό μπάσο , σεξ απήλ
 

www.nalyssagreen.com

Σχετικές ειδήσεις
Η Nalyssa Green στο Skrow Theater
17.01.2017 16:38
Αυτό το μήνα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του Skrow θα φιλοξενήσει την Nalyssa Green και την μπάντα της.
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.
Η Esterina live στο Faust
04.05.2016 12:26
Στο ατμοσφαιρικό Faust, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, η Esterina θα αφηγηθεί το urban soul παραμύθι "This is a happy story" μαζί με άλλες ερωτικές και μη ιστορίες διασκευασμένες και εμπνευσμένες από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.