Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Nalyssa Green Quintet - What is love? live στο Booze Cooperativa

Nalyssa Green Quintet - What is love? live στο Booze Cooperativa

Η Nalyssa Green, η Ευαγγελία, ο Σπύρος, ο Βαγγέλης και ο Βασίλης, ξανασυναντιούνται με σκοπό να ερμηνεύσουν με τρόπο ζεστό, ατμοσφαιρικό και ερωτικό τα αγαπημένα τους τραγούδια αγάπης.


Σε μια γωνιά του πρώτου ορόφου του ιστορικού Booze Cooperativa στην καρδιά της πόλης, θα ζωντανέψουν ιστορίες καρδιών που ράγισαν ή αγαλλίασαν με θέρμη (κυρίως το πρώτο). Μετά από λαϊκή απαίτηση θα εντάξουν στο πρόγραμμα και κάποια τραγούδια της δισκογραφίας της Nalyssa, καθώς και νέες ακυκλοφόρητες ερωτικές συνθέσεις της νεαρής τραγουδοποιού που θα ακουστούν σε παγκόσμια πρώτη.


Σε τούτο το πολυαναμενόμενο πρώτο τους λάηβ για το νέο έτος, θα αναζητήσουν με μελωδίες και ρυθμούς, ερμηνείες εννοιών όπως έρως, αισθησιασμός, αγάπη και πόνος, με στόχο να καταλήξουν ακόμη μια φορά στην ακλόνητη πεποίθηση τους πως η αγάπη θα θριαμβεύσει.

 
Nalyssa Green: πλήκτρα, ακουστική κιθάρα, φωνή , αισθαντικότητα
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: πλήκτρα, φωνή, κρουστά, αισθησιασμός
Σπύρος Λιβάνης: ηλεκτρική κιθάρα, γοητεία
Ευάγγελος Ασλανίδης: τύμπανα, κρουστά, sampler, σαγήνη
Βασίλης Νιτσάκης: ηλεκτρικό μπάσο , σεξ απήλ
 

www.nalyssagreen.com

Σχετικές ειδήσεις
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Anamateur & Pros live στο Beton 7
25.11.2016 11:40
Ο Γιώργος Αναματερός, κατά κόσμον Anamateur, παρουσιάζει στο Beton 7 τραγούδια από τον νεοδημοσιευθέντα πρώτο του δίσκο, το “One doubt arose in the mind of a noble vigilante”, καθὼς και από τοὺς δίσκους που φτιάχνει αυτόν τον καιρό και που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα (“I love my Pirulita (but she doesn’t love me)”, «12 συκοφαντημένα θύματα αναζητοῦν τίμιον δικηγόρον», “A certainty blossomed in the heart of the enlightened tyrant” κλπ.).
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.
Η Esterina live στο Faust
04.05.2016 12:26
Στο ατμοσφαιρικό Faust, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, η Esterina θα αφηγηθεί το urban soul παραμύθι "This is a happy story" μαζί με άλλες ερωτικές και μη ιστορίες διασκευασμένες και εμπνευσμένες από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.