Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Music portraits στο Cheapart.Halandri

Music portraits στο Cheapart.Halandri

H CHEAPART HALANDRI όντας ένας συνεχώς εξελισσόμενος πολιτιστικός οργανισμός , είναι ανοιχτή σε κάθε μορφή τέχνης και της πηγαίας έκφρασης μέσα από αυτήν.


Κάθε Παρασκευή στον ισόγειο χώρο του café, καλεί ενδιαφέροντες ανθρώπους οι οποίοι μας διηγούνται τις δικές τους-εξίσου ενδιαφέρουσες μουσικές ιστορίες. O καθένας τους δημιουργεί το δικό του μουσικό προφίλ, έχοντας σαν μέσο τη μουσική και τα αισθητικά κριτήρια του ή μια θεματική συνθήκη που θέλει να εξυπηρετήσει.


Εικαστικοί, φωτογράφοι, μουσικοί, άνθρωποι από τον χώρο της διαφήμισης και των media, δημιουργοί με όραμα αλλά και κατ’ εξοχήν dj, αναλαμβάνουν το ρόλο του μουσικού αφηγητή.


Ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μέσα από την προσωπική του μουσική συλλογή παρουσιάζει όλα αυτά τα οποία αγαπάει, τον χαρακτηρίζουν και αξίζει ν’ ανακαλύψουμε, εάν δεν το έχουμε κάνει ήδη. Μια αφήγηση που σκοπό έχει να μας κάνει να διασκεδάσουμε μέσω της μουσικής, η οποία μέσα από τα διαφορετικά είδη της μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και υπερβατικές συνθήκες έμπνευσης για κάτι νέο.


Τhe Music Portrait Of Fotini Korre

Αυτή την Παρασκευή 7.2 στις 22:00, το μουσικό πορτρέτο της παρουσιάζει η Φωτεινή Κορρέ. Φοιτήτρια και εργαζόμενη VJ. Ζει με μία γάτα και καταναλώνει άπειρη βενζίνη. Στη μουσική, της αρέσουν οι κιθάρες, τα εφέ, ο "θόρυβος" και οι παθιάρικοι στίχοι και αυτά σκοπεύει να παίξει.

Μουσικές επιλογές από indie, garage, post punk.


Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Καλφακάκος


Πληροφορίες για συμμετοχή στο The Music Portrait of @ Cheapart Ηalandri: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 14.00 - 21.00. 210 6833620

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ρεσιτάλ του Άρη Γραικούση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.03.2016 17:01
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στις 14 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - Mεγάλη Bιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, με διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και επιλεγμένα τραγούδια, με τίτλο «Μουσικοί Συσχετισμοί».
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».