Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Leon: live με νέο δίσκο στο Gazarte

Leon: live με νέο δίσκο στο Gazarte

Ο Leon επιστρέφει με νέο δίσκο, νέα μπάντα και ένα live στο Gazarte στις 22 Φεβρουαρίου 2014, γεμάτο φρέσκους ήχους και εικόνες.


Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, οι Leon of Athens, δηλαδή ο Λέων Βερέμης και η μπάντα του,θα ανέβουν στη σκηνή του Gazarte για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του "Global" το οποίο ηχογραφήθηκε στα τέλη του 13' στα Tarbox studios του Dave Fridmann (MGMT,Flaming lips) και την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Tony Doogan (Belle and Sebastian,David Byrne). Το κομμάτι «Lifeline» που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί το πρώτο δείγμα του νέου υλικού.


Στο πρώτο αυτό live για το 2014 θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε περισσότερα νέα κομμάτια από επερχόμενο άλμπουμ αλλά και ορισμένα από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο όπως τα "Children of Tomorrow", "Someday" και "All Rise". Δίπλα σε αυτά θα παρουσιαστούν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών τα οποία ενέπνευσαν τον Leon.


Το live του Leon θα ανοίξουν oι “Remi & The Dazzlers".

Ο Remi (Άγγελος Κυπριανός) έχει ήδη κυκλοφορήσει το album "Street Serenade" με τραγούδια εμπνευσμένα από ταξίδια του σε όλο τον κόσμο. Κάποιες από τις ιστορίες αυτές θα ακούσουμε στις 22 Φεβρουαρίου στο Gazarte.


Leon of Athens
Λέων Βερέμης: φωνή , ukulele, κιθάρα, πλήκτρα
Νεφέλη Λιούτα: φωνητικά, βιολί , πλήκτρα, κρουστά
Στέλιος Προβής: ηλεκτρική κιθάρα,κρουστά,φωνητικά
Άγγελος Αιβάζης: ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά
Τζίμ Σταρίδας: τρομπόνι, κρουστά, ακκορντεόν
Θεοδωρής Βρανάς: drums, programming
Κώνσταντίνος Βαβούσης: μπάσσο, φωνητικά
Νίκος Γκουντινάκης: ήχος
Μελίνα Ζερβάκη: φώτα

www.leonofathens.com
www.facebook.com/leonofathens

Σχετικές ειδήσεις
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Ο Asaf Avidan live στο Gazarte
10.11.2016 10:44
Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ξεχωριστά live στο main stage του Gazarte, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.