Ο Leon επιστρέφει με νέο δίσκο, νέα μπάντα και ένα live στο Gazarte στις 22 Φεβρουαρίου 2014, γεμάτο φρέσκους ήχους και εικόνες.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, οι Leon of Athens, δηλαδή ο Λέων Βερέμης και η μπάντα του,θα ανέβουν στη σκηνή του Gazarte για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του “Global” το οποίο ηχογραφήθηκε στα τέλη του 13′ στα Tarbox studios του Dave Fridmann (MGMT,Flaming lips) και την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Tony Doogan (Belle and Sebastian,David Byrne). Το κομμάτι «Lifeline» που μόλις κυκλοφόρησε αποτελεί το πρώτο δείγμα του νέου υλικού.

Στο πρώτο αυτό live για το 2014 θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε περισσότερα νέα κομμάτια από επερχόμενο άλμπουμ αλλά και ορισμένα από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια από τον πρώτο του δίσκο όπως τα “Children of Tomorrow”, “Someday” και “All Rise”. Δίπλα σε αυτά θα παρουσιαστούν και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών τα οποία ενέπνευσαν τον Leon.

Το live του Leon θα ανοίξουν oι “Remi & The Dazzlers”.

Ο Remi (Άγγελος Κυπριανός) έχει ήδη κυκλοφορήσει το album “Street Serenade” με τραγούδια εμπνευσμένα από ταξίδια του σε όλο τον κόσμο. Κάποιες από τις ιστορίες αυτές θα ακούσουμε στις 22 Φεβρουαρίου στο Gazarte.

Leon of Athens
Λέων Βερέμης: φωνή, ukulele, κιθάρα, πλήκτρα
Νεφέλη Λιούτα: φωνητικά, βιολί, πλήκτρα, κρουστά
Στέλιος Προβής: ηλεκτρική κιθάρα,κρουστά,φωνητικά
Άγγελος Αιβάζης: ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά
Τζίμ Σταρίδας: τρομπόνι, κρουστά, ακκορντεόν
Θεοδωρής Βρανάς: drums, programming
Κώνσταντίνος Βαβούσης: μπάσσο, φωνητικά
Νίκος Γκουντινάκης: ήχος
Μελίνα Ζερβάκη: φώτα

www.leonofathens.com
www.facebook.com/leonofathens