Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ήχος Ανοχής

Ήχος Ανοχής
Είναι ο 2ος δίσκος του rnb συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ από τότε που αποφάσισαν να ξεκινήσουν από την αρχή αφήνοντας πίσω τους τον πολιτικό στίχο. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την γνωστή δισκογραφική rnb εταιρία του Νίκου Βουρλιώτη Family. Το single του δίσκου με τίτλο σε παρακαλώ μας προδιαθέτει για το ποιες είναι οι διαθέσεις του γκρουπ και σε αυτόν τον δίσκο τους.

Με συμμετοχές από τον Ταραξία, πρώην μέλος των άγνωστων γνωστών, τις mystique, τον Δήμο Μπεκέ αλλά και αστεία skit, σε όλο το δίσκο συμπληρώνονται τα 18 τραγούδια τα οποία αποτελούν τον δίσκο.

Οι ΝΕΒΜΑ έβαλαν στο ρεζερβουάρ τους μετά τον πρώτο δίσκο, τον καφετί, τον μαύρο, τον άσπρο και τον κόκκινο, ένα ακόμη χρώμα, χρυσό προσπαθώντας να μας πείσουν για κάτι.

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Νέος δίσκος από τους CAMERES με συμμετοχές μελών από Τρύπες & Διάφανα Κρίνα
14.07.2016 12:16
Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική δουλειά, οι Cameres επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους που ακούει στον τίτλο «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε».
Πρόγραμμα παρακαλώ...: Τραγούδια της Σκηνής στον Πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά
30.12.2015 16:38
Ο Πολυχώρος Άννα & Μαρία Καλουτά φιλοξενεί τη μουσική εκδήλωση με τίτλο Πρόγραμμα παρακαλώ, σε επιμέλεια του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική παραγωγή της ΚΟΘ
14.12.2015 13:05
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης συνεχίζει την πλούσια δισκογραφική της παραγωγή με δύο υπέροχες κινηματογραφικές σουίτες του Νίκου Κυπουργού, που κυκλοφορούν από τη MINOS EMI στα ηλεκτρονικά καταστήματα και σε όλα στα καταστήματα δίσκων της χώρας.