Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Μπαλάντα ενός ευαίσθητου δήμιου στο Θέατρο Αλκμήνη

Μπαλάντα ενός ευαίσθητου δήμιου στο Θέατρο Αλκμήνη

Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει για 6 παραστάσεις, την "Μπαλάντα ενός ευαίσθητου δήμιου" του Γιάννη Κεντρωτά, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πούλη.

 

Η 'Μπαλάντα' επιστρέφει μετά από 2 χρόνια για να διδάξει στους νέους και να υπενθυμίσει στους παλιούς πως μια ώρα γεμάτη από κακογραμμένο θέατρο, παράφωνα τραγούδια και γελοίες χορογραφίες μπορεί να διασκεδάσει -ή ακόμα και σε σπάνιες περιπτώσεις, να ενθουσιάσει- τον ανυποψίαστο, καλοπροαίρετο θεατή.

 

Κείμενο: Γιάννης Κεντρωτάς

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πουλής

Μουσική: Κώστας Χαριτάτος

Παίζουν: Φίλιππος Λούβαρης, Αλέξανδρος Κίτνης, Αντώνης Αντωνίου , Ειρήνη Κουτουρούσιου, Βασίλης Καμπάς

Σχετικές ειδήσεις
Εκτός Ύλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου του Κώστα Λεϊμονή στο θέατρο Αλκμήνη
16.09.2016 14:50
Το θεατρικό έργο «ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ» ή «Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» του συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή, ανεβαίνει από 22 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο Αλκμήνη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παράλογου, με τον Γ. Σκιαδαρέση το φθινόπωρο στο θέατρο Αλκμήνη
03.06.2016 15:53
Ο βραβευμένος από την Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών μονόλογος του Κώστα Λεϊμονή «Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παράλογου» θα ανέβει, την προσεχή σεζόν, στο θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.
Τυφλόμυγα από το Θέατρο του ‘Αλλοτε στο θέατρο Αλκμήνη
17.03.2016 15:28
Η πρώτη παράσταση στην Ελλάδα βασισμένη στο απόλυτο σκοτάδι με τίτλο Τυφλόμυγα, παρουσιάζεται από το Θέατρο του ‘Αλλοτε στο Θέατρο Αλκμήνη από την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.
12 Ένορκοι, στο Θέατρο Αλκμήνη
19.01.2016 16:33
H πολυσυζητημένη παράσταση της χρονιάς, 12 Ένορκοι, που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και 2 βραβεία κοινού, έπειτα από μία sold-out περσινή σεζόν, συνεχίζεται στο Θέατρο Αλκμήνη.
Οιδίπους Τύραννος από το θέατρο των Vivi στο Θέατρο Αλκμήνη
04.11.2015 16:31
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στις 9.15 μ.μ., ανοίγει και στην Ελλάδα, μετά την Avignon της Γαλλίας, η αυλαία για τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή, από το θέατρο των Vivi, σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκι, στο Black Box του θεάτρου Αλκμήνη, για 16 μόνο παραστάσεις.