Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Σταυρό του Νότου Club

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Σταυρό του Νότου Club

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους νέους τραγουδοποιούς, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μετά τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του το φθινόπωρο επιστρέφει στα live για δύο μόνο παραστάσεις, την Τετάρτη 12 και 19 Φεβρουαρίου στο club του Σταυρού του Νότου.
 

Ο ίδιος λέει:
 
«Γεμίζουμε βαλίτσα για μία ακόμα φορά. Με ρούχα, φωτογραφίες, λόγια. Με τραγούδια των τριών δίσκων, απ' το 2004 ως το σήμερα. Τραγούδια ολοκαίνουργια που για πρώτη φορά θα ακουστούν σε κοινό. Διπλώνουμε προσεχτικά τις ρίζες μας, το ρεμπέτικο και την Θράκη, τον Θεοδωράκη και τον Λοΐζο.

Έχουμε μαζί μας νέους φίλους μουσικούς ,με μπουζούκι, μπαγλαμά, κλαρινέτο, σαξόφωνο. Τους παλιούς καλούς φίλους και συνεργάτες, τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα. Παρέα μας και ο Ελισσαίος , στην διήγηση, στους αστεϊσμούς και στο σχόλιο.

Μαζί ορίζουμε νέο προορισμό και ανιχνεύουμε τα κενά της βαλίτσας μας!
Αυτά που πήραμε κι αυτά που μας περιμένουν..»
 

Παίζουν οι μουσικοί:
 
Θανάσης Αρχανιώτης: Τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς: Μπάσο
Χρήστος Τόλης: Πλήκτρα
Αδάμ Δόγκας: Κλαρινέτο, άλτο σαξόφωνο
Άγης Παπαπαναγιώτου : Ακ. Κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς
 
Συμμετέχει ο ηθοποιός: Ελισσαίος Βλάχος

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Η Ευτυχία Μητρίτσα για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Club
14.04.2016 15:38
Η Ευτυχία Μητρίτσα έρχεται, μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις, για ακόμα μια βραδιά στο Club του Σταυρού του Nότου, την Τετάρτη 20 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.