O Παντελής Θαλασσινός περιμένει τους φίλους του, στη Θεσσαλονίκη, στον υπέροχο χώρο Love Casual Living, για να τραγουδήσει και να επικοινωνήσει το καινούργιο του διπλό CD «Ανοιχτή Ακρόαση», με τα πιο γνωστά του τραγούδια, το οποίο ηχογραφήθηκε παρουσία κοινού.

Φυσικά, όχι μόνο αυτά. Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα, που με τον μοναδικό τρόπο του Παντελή, εναλλάσσει το ροκ με το παραδοσιακό, ερμηνεύοντας τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και κομμάτια σπουδαίων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Ηλία Ανδριόπουλου και άλλων.

Μαζί του μία νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια η Νάνα Μπινοπούλου.

Κόντρα σε μια εποχή, που θέλει οι χώροι να μεγαλώνουν και οι παρέες να μικραίνουν, τα συστήματα Μουσική-Τέχνες-Πολιτισμός, να έχουν γίνει επικίνδυνα ασταθή, η έξοδος για ψυχαγωγία-διασκέδαση επικίνδυνα σπάνια, η δημιουργία επικίνδυνα μόνη, η ακρόαση ακόμα περισσότερο, το άγγιγμα επικίνδυνα σπάνιο, τα σκουπίδια -κάθε είδους- επικίνδυνα πολλά και ο  διάλογος αδύνατος…

Με την σταθερή ευαισθησία του, αλλά και τον σεβασμό του στην τέχνη συνολικά, o Παντελής Θαλασσινός, εκτός από την δημιουργία πολυαγαπημένων τραγουδιών, καταφέρνει να «μοιράζεται» συναισθήματα, σε μιά αγκαλιά με τους καλεσμένους του και να ξυπνάει μέσα μας, κάθε τι, που μας κάνει να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε.   

Παρόντες θα είναι επίσης οι φίλοι και σύντροφοι, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-Γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης  Πλαγιανάκος (Κοντραμπάσο), Γιάννης Βιλιώτης (μπουζούκι) και στον ήχο οι Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας.