Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι R.E.M. (μάλλον) έρχονται

Οι R.E.M. (μάλλον) έρχονται
Όλα θέλουν να δείχνουν πως δέκα χρόνια μετά την εμφάνιση τους στο Rockwave Festival του 1998, οι R.E.M. θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα για ένα live στο πλαίσιο της περιοδείας τους.

Το live υπολογίζεται για τις 5 Οκτωβρίου και πρόκειται για μία συναυλία η οποία θα είναι και δωρεάν.

Τα στοιχεία που οδηγούν στην εμφάνιση των R.E.M. στην Ελλάδα είναι η προηγούμενη βραδιά που θα παίξουν στην Κωνσταντινούπολη και ο προορισμός Athens, που είναι τυπωμένος στα t-shirts που πωλούνται στην περιοδεία τους, αν και ακόμα στη σελίδα τους στο myspace ή κάποια άλλη επίσημη ιστοσελίδα των R.E.M. δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι support group στο θρυλικό συγκρότημα του Michael Stripe θα είναι οι Βρετανοί Kaiser Chiefs.

Αναμένουμε να δούμε και να ακούσουμε όλες τις λεπτομέρειες…

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dropkick Murphys live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.10.2016 10:47
Το καλοκαίρι που πέρασε είχε άρωμα Dropkick Murphys, μιας και οι Βοστωνέζοι ισοπέδωσαν το Vibe Stage του Rockwave Festival σε μια εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη, δίνοντας τέλος στην εικοσαετή αναμονή του ελληνικού κοινού.
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ υπό τον Ντανιέλε Γκάττι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.10.2016 17:16
Η Βασιλική Ορχήστρα Κονσέρτχεμπαου του Άμστερνταμ (Royal Concertgebouw Orchestra of Amsterdam-RCO), στο πλαίσιο της περιοδείας της RCO Μeets Europe, θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Joss Stone για μία μοναδική συναυλία στο Sani Festival
08.07.2016 16:42
Η Βρετανίδα μουσικός Joss Stone έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του φετινού Sani Festival.
Η Hiromi live στο Λόφο της Σάνης
07.07.2016 17:08
Η Γιαπωνέζα πιανίστρια Hiromi έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λόφο της Σάνης, στο πλαίσιο του Sani Festival 2016.
Οι Γερμανοί kraut rockers Camera σε mini ελληνική περιοδεία
31.03.2016 15:41
Οι Βερολινέζοι Camera επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερεις εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα, μετά από την δυναμική εμφάνιση τους στο Plissken Festival του 2012.