Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες - Sheryl Sandberg: Παρουσίαση στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής

Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες - Sheryl Sandberg: Παρουσίαση στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής

Οι Εκδόσεις Πατάκη έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, σε μια συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Sheryl Sandberg (διευθύντριας επιχειρησιακών λειτουργιών του facebook) Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες, εργασία και θέληση για ηγεσία.

 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

 

Νίκη Κουτσιανά

Πρόεδρος Apivita, Φαρμακοποιός

 

Μαρίκα Λάμπρου

Διευθύνουσα σύμβουλος της Singular Logic

 

Δημήτρης Μπουραντάς

Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

 

Σοφία Παπαϊωάννου

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

 

Αναστάσιος Σταλίκας

Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου,

Κλινικός Ψυχολόγος

 

Τη συζήτηση συντονίζει η Αγάθη Πλώτα

Managing Director, Tribal Worldwide Athens

 

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου της Σεβαστής Χρηστίδου,
10.02.2017 11:15
Οι εκδόσεις Ποταμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Σεβαστής Χρηστίδου "Εγκλήματα στην Πόλη" την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Θιασώτες και Φιλόσοφοι: Παρουσίαση βιβλίου στο Polis
09.01.2017 11:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Polis Art Café έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Π. Πεφάνη Θιασώτες και Φιλόσοφοι. Σκιαγράφηση μιας θεατροφιλοσοφίας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Polis Art Café
Παρουσίαση του βιβλίου «Νίσυρος: η μουσική και τα τραγούδια της» στην Στοά του Βιβλίου
19.12.2016 11:58
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2016 οι εκδόσεις Παπαγρηγορίου-Νάκας σας προσκαλούν σε μια εορταστική βραδιά στη Στοά του Βιβλίου με αφορμή την επίσημη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Νίσυρος: η μουσική και τα τραγούδια της» του Χαράλαμπου Καρούσου.
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Παρουσίαση του βιβλίου
10.05.2016 10:06
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας και η Κάπα Εκδοτική σάς προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη, με τίτλο Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».