Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες - Sheryl Sandberg: Παρουσίαση στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής

Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες - Sheryl Sandberg: Παρουσίαση στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής

Οι Εκδόσεις Πατάκη έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, σε μια συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Sheryl Sandberg (διευθύντριας επιχειρησιακών λειτουργιών του facebook) Lean in. Βγείτε μπροστά Γυναίκες, εργασία και θέληση για ηγεσία.

 

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

 

Νίκη Κουτσιανά

Πρόεδρος Apivita, Φαρμακοποιός

 

Μαρίκα Λάμπρου

Διευθύνουσα σύμβουλος της Singular Logic

 

Δημήτρης Μπουραντάς

Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

 

Σοφία Παπαϊωάννου

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας

 

Αναστάσιος Σταλίκας

Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου,

Κλινικός Ψυχολόγος

 

Τη συζήτηση συντονίζει η Αγάθη Πλώτα

Managing Director, Tribal Worldwide Athens

 

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου, Ανατέμνοντας την κρίση
20.05.2016 10:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ιωάννου Ανατέμνοντας την κρίση σας προσκαλούν σε μία συζήτηση για την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Παρουσίαση του βιβλίου
10.05.2016 10:06
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», η Θρακική Εστία Νομού Καβάλας και η Κάπα Εκδοτική σάς προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ζήση Α. Βαπορίδη, με τίτλο Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».
Η  Άννας Καραμάνου παρουσιάζει το βιβλίο της, Η Ευρώπη και τα Δικαιώματα των Γυναικών στον Ιανό
04.03.2016 11:12
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο IANOS έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Καραμάνου, Η Ευρώπη και τα Δικαιώματα των Γυναικών – ο εξευρωπαϊσμός σε Ελλάδα και Τουρκία.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη
17.02.2016 10:14
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Nakas Book House σας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μάνθου Σκαργιώτη, Στον δρόμο των αρωμάτων την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής, "Ελευθέριος Μαντζίκας"
Παρουσίαση του βιβλίου Τρία δοκίμια για τον Θανάση Βαλτινό στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες
25.01.2016 12:41
Οι εκδόσεις της Εστίας και το βιβλιοπωλείο Πλειάδες σας προσκαλούν τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αριστηνού Τρία δοκίμια για τον Θανάση Βαλτινό.