Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Βασιλική Καρακώστα και Δαίμονες των Εγχόρδων στο Holy Wood Stage

Βασιλική Καρακώστα και Δαίμονες των Εγχόρδων στο Holy Wood Stage

Το Holy Wood Stage υποδέχεται την Βασιλική Καρακώστα και τους "Δαίμονες των εγχόρδων" για ζωντανές εμφανίσεις από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Πέμπτη.

 

Η Βασιλική Καρακώστα ξεκινά τις εμφανίσεις της στην Αθήνα στο Holy Wood stage τις Πέμπτες από 30 Ιανουαρίου  και φέρνει τραγούδια που προέκυψαν από δυο νέες ηχογραφήσεις για τη νέα χρονιά  με τον υπέρτιτλο «Μ αρέσει να μιλάω για την αγάπη που θα΄ρθει»*   καθώς και παλιά τραγούδια  που είναι ριζωμένα στην ψυχή μας και στη συλλογική μας μνήμη.Τραγούδια από τους προσωπικούς  της δίσκους και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό της πρόγραμμα .

 

Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι σταθεροί της συνεργάτες Κωνσταντίνος & Λυδία Μπουντούνη, δεξιοτέχνες της μουσικής που καταθέτουν τη δική τους άποψη για το σύγχρονο τραγούδι και συνθέτουν για πρώτη φορά τραγούδια  για τον δεύτερο δίσκο  της  Βασιλικής «Τα Επικίνδυνα» -που κυκλοφόρησε από την SuiGeneris Music – αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

 

 Η Βασιλική Καρακώστα μας προσκαλεί με την παρέα της στη φιλόξενη σκηνή του Holy Wood stage  να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε  όλοι μαζί  με πάθος και δύναμη για αυτά που μας ενώνουν, ενώ οι εκπλήξεις-πέρασμα δε θα λείψουν  από αγαπημένους  φίλους συναδέλφους.Όλα αυτά με τον ιδιαίτερο και προσωπικό  τρόπο της Βασιλικής, να αγγίζει και να συγκινεί την ψυχή μας ερμηνεύοντας με την καθαρότητα της φωνής της.

 

 Συντελεστές:

Demian Gomez (κρουστά, τύμπανα)

Νίκος Σάλτας (ηλε.όργανο-συνθετητές)

«Δαίμονες των εγχόρδων»

Κωνσταντίνος Μπουντούνης(ηλε.βιολοντσέλο,κρουστά)

Λυδία Μπουντούνη (βιολί,βιόλα,κρουστά)

 

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Επιμέλεια ήχου: Τάσος Μπότσιος, Δημήτρης Κοντονής

Επιμέλεια φωτισμού: Γιώργος Τέλλος

Γενική επιμέλεια: Bλάσης Παπαδόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Η Βασιλική Καρακώστα για ένα live στο Σταυρό του Νότου plus
11.05.2016 10:41
Η Βασιλική Καρακώστα θα εμφανιστεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στην μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου plus.
Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή στην Ακτή Πειραιώς
29.03.2016 16:16
Άσε με πάλι να σου πω... Ο Γιώργος Νταλάρας στην Ακτή Πειραιώς τραγουδάει τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με τους Θοδωρή Κοτονιά, Βασιλική Καρακώστα και Ασπασία Στρατηγού για τέσσερις συναυλίες στις 15-16 και 22-23 Απριλίου 2016 και 7 Μαΐου 2016.
Ο Νίκος Ξυδάκης στο Ρυθμός Stage
07.01.2016 16:34
"...Κέρματα είναι του δρόμου που από άλλους πέσανε, τα τραγούδια που έχω γράψει και δεν σου αρέσανε…" Διαμαρτύρεται ένα από αυτά τα τραγούδια και πάνω σε αυτή την ιδέα και αυτό το κλίμα χτίζεται το πρόγραμμα που παρουσιάζει στο "Ρυθμός Stage" ο Νίκος Ξυδάκης, για τρεις μοναδικές παραστάσεις, τα Σάββατα 16, 23 και 30 Ιανουαρίου.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα και Fide Köksal live στο Ρυθμός Stage
29.12.2015 13:37
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 15 και 22 Ιανουαρίου 2016.