To Polis Art Cafe φιλοξενεί τους Kompania, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν μια συναυλία παρουσίασης του νέου τους δίσκου με τίτλο “Round trip – Μετ’ επιστροφής“, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21.30.

Η KOMPANÍA γιορτάζει την κυκλοφορία του δεύτερου στη σειρά δίσκου της, και παράλληλα την ευρωπαϊκή του διάκριση στο νούμερο #7 των charts του WMCE (World Music Charts Europe – www.wmce.de) για τον μήνα Ιανουάριο. Μια σημαντική διάκριση για την ελληνική μουσική γενικά και ειδικότερα για το ρεμπέτικο, που έρχεται μετά από την 5η θέση που κατέλαβε ο πρώτος δίσκος (KOMPANÍA – Live!) τον Φεβρουάριο του 2013 και την 50η συνολικά για όλο το έτος, ανάμεσα σε χιλιάδες ethnic δισκογραφικές δουλειές από όλον τον κόσμο.

Ένα μήνα πριν την τρίτη ευρωπαϊκή τους περιοδεία σε Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία,  η Κατερίνα Τσιρίδου, ο Δημήτρης Κρανίδας, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Νίκος Πρωτόπαπας και ο Τζίμης Γκίνης (νέο μέλος!), σας προσκαλούν στην ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ τους “Round Trip – Μετ’ επιστροφής”. Θα προλογίσουν η ποιήτρια Έφη Μαχιμάρη και η Ολλανδή μουσικός και παραγωγός της KOMPANÍA, Margot Schenk.