Το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει την διασκευή της Άννας Αδριανού, πάνω σε κείμενο από το μονόπρακτο του Στρίνμπεργκ, που φέρει τον τίτλο “Οι πιο δυνατές” για 7 παραστάσεις.

Είναι ο έρωτας μοναχικό συναίσθημα; Στο γάμο μαθαίνουμε απλώς να αγαπάμε αυτό που έχουμε; Τι μπορεί να συμβεί όταν συναντιούνται η ερωμένη με τη σύζυγο; 

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα η παράσταση «ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ» ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Σοφούλη για επτά μόνο παραστάσεις, 29-31 Ιανουαρίου & 1-2 Φεβρουαρίου 2014.

Η Άννα Ανδριανού, η Υρώ Λούπη και η Αλεξάνδρα Τσιάγκα συναντιούνται στην αιρετική διασκευή του πιο «δυνατού» μονόλογου του Αύγουστου Στριντμπεργκ.

Μία νέα δυναμική εκδοχή σε ελεύθερη διασκευή της Άννας Ανδριανού, σε σκηνοθεσία Πέπης Μοσχοβάκου. Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται μια παραμονή Χριστουγέννων σε ένα καφέ-μπαρ και, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή και τους ρόλους τους ώστε να αναμετρηθούν μέχρις εσχάτων. Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς, να είσαι γυναίκα.

Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που, αν και απών, κυριαρχεί στη σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μια και δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του.

Ταυτότητα  της παράστασης

Ελεύθερη Διασκευή : Άννα Αδριανού

Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου

Σκηνικά: Λαμπρινή Καρδαρά

Κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη 

Κίνηση: Νερίνα Ζάρπα 

Φωτισμοί παράστασης: Νίκος Κανέλλος

Μουσική επιμέλεια: Σταμάτης Γιατράκος

Σκηνοθεσία video: Θανάσης Ιατρίδης

Διεύθυνση φωτογραφίας- κάμερα : Βάιος Μπάστος

Φωτογραφίες παράστασης: Νίκος Κανέλλος

Hairstyling: Μιχάλης Κλώκουζας

Παίζουν: Άννα Αδριανού, Υρώ Λούπη, Αλεξάνδρα Τσιάγκα

               

Trailer:

Σκηνοθεσία: Πέπη Μοσχοβάκου

Μοντάζ: Νίκος Αντωνίου

Επεξεργασία: Basement Productions