Ο Σταυρός του Νότου Club παρουσιάζει μια βραδιά γεμάτη groovy funky soul blues και r’n’b ήχους από τους Beef Jerky και τους Groove A!loud, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014.

“Let’s Get Funky”  στο Σταυρό του Νότου club! «Μαύρες» μουσικές από δύο φρέσκες μπάντες που υπόσχονται να σας «κουνήσουν» και να σας παρασύρουν στο ρυθμό τους!

Οι Beef Jerky, ένα 7μελες funk, soul συγκρότημα από την Αθήνα, με μια εκτενή playlist από τις ρίζες της funk μουσικής του ’70 μέχρι και τα πιο μοντέρνα ακούσματα της σημερινής εποχής, ξαναδημιουργεί τα χορευτικά party μέσα σε bar ,lounges και καφέ με την ενεργεία που δείχνει στα live!

Beef Jerky:

Δήμητρα Παλιούρα – Φωνητικά

Μαρίνα Ζούρμπα – Φωνητικά

Γιώργος Ρεντόπουλος –Πλήκτρα

Κώστας Σαμπάνης – Κιθάρα

Οδυσσέας Αυγούλης – Drums

Κωστής Πολυδώρου – Σαξόφωνο

Γιάννης Βαγιανός – Μπάσο

Οι επιρροές της μπάντας κυμαίνονται από James Brown, Erykah Badu, Tower of Power, Aretha Franklin και Stevie Wonder, μέχρι νεότερες επιλογές όπως Lettuce, Joss stone, Red Hot Chilli Peppers, Daft Punk αλλά και όλα τα παρακλάδια της funk όπως disco, hip-hop, neo-soul και funk rock.

Οι Groove A!oud διασκευάζουν διάφορα μουσικά διαμάντια από την πλούσια δισκοθήκη της soul – funk σκηνής. Ήχοι του παρελθόντος αλλά κυρίως του παρόντος με στοιχεία rap σε ένα εκρηκτικό σετ από την 6μελή μπάντα που «groovάρει» το κοινό της σε κάθε της εμφάνιση.

Οι Groove A!oud είναι:

Γεωργία Αχιλλεοπούλου – Φωνητικά

Alex Fernandez – Κρουστά, Φωνητικά

Αλέξανδρος Μιχαϊλήδης – Πιάνο

Παύλος Κλεώπας – Ηλ. Κιθάρα

Δημήτρης Μπαρούτας – Μπάσο

Άκης Πετρόπουλος – Τύμπανα