Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΛΑνΘάνΟυΣα Πορεία live στο Σταυρό του Νότου Club

ΛΑνΘάνΟυΣα Πορεία live στο Σταυρό του Νότου Club

Η Λανθάνουσα Πορεία κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δεδομένα και το γιορτάζει με μια δυναμική live εμφάνιση στη μουσική σκηνή Σταυρός του Νότου club, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014.


Μας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα τα 20ά της γενέθλια, οπλισμένους με πολύ κέφι και προετοιμασμένους να ακούσετε τα ΠΑΝΤΑ, σε μια επετειακή ζωντανή εμφάνιση που θα συζητηθεί (πάλι!!).


Η Λανθάνουσα Πορεία γεννήθηκε σε μια γειτονιά της Δάφνης, από 3 φίλους, το 1994 αλλά ενεργοποιήθηκε σημαντικά μετά το 1997. Το συγκρότημα ανήκει στο χώρο της ελληνόφωνης ροκ σκηνής και απαρτίζεται σήμερα από 6 μουσικούς:

Χατζηδάκης Χάρης (Ερμηνεία, Ρυθμική Κιθάρα)
Δημητριάδης Δημήτρης (Τύμπανα, Κρουστά, Ηχοληψία)
Νικολούζος Λευτέρης (Ηλ. Μπάσο)
Κατσιαδράμης Κυριάκος (Lead-Solo Κιθάρα)
Πετρίδου Σοφία (Ερμηνεία)
Σαχπασίδη Μαρία (Πλήκτρα, Ερμηνεία)


Η εξαμελής μπάντα κινείται σε ροκ ύφος διασκευάζοντας ξένες επιτυχίες από τις δεκαετίες ’80 μέχρι σήμερα και παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δική της δισκογραφία . Στις εμφανίσεις της Λ.Π. γίνεται εμπλουτισμός των κομματιών με οπτικοακουστικά μέσα, ενώ δε λείπουν συχνά εκπλήξεις και διασκεδαστικά happenings.

www.jumpingfish.gr/lanthanousa_poreia

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς στο Σταυρό του Νότου Club
31.01.2017 12:51
Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30!
Kulamacus The Band  live στο Σταυρό του Νότου Club
05.01.2017 14:41
Οι Kulamacus The Band θα εμφανιστούν live στο Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.