Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Transglobal Underground - Moonshout

Transglobal Underground - Moonshout
Η βρετανική κολλεκτίβα Transglobal Underground κυκλοφόρησε το έβδομο κατά σειρά άλμπουμ της, το οποίο έρχεται και στην Ελλάδα από την δική τους εταιρεία Mule Satellite.

Πρόκειται για την μπάντα που πρώτη καθιέρωσε τον όρο world beat, φτάνοντας σήμερα στην κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ τους με τίτλο Moonshout.

Το Moonshout, εκτός του βασικού πυρήνα του γκρουπ, με προεξάρχουσα τη φωνή της Natasha Atlas, περιλαμβάνει guest performances από τον Ιρακινό ράπερ Naufalle, την Ινδή ghazal τραγουδίστρια Nalini Pattni και τη θρυλική Βουλγάρα Yanka Rupkina.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα με την Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη!
16.12.2016 17:15
Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra.
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 13:45
Ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τίτλο «I Love Athens» παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.