Το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής “Blend Techniques 3″ επιστρέφει στο Gazi Music Hall, με τη συμμετοχή των Marco Carola, Loco Dice και Guti, στις 12 Απριλίου 2014.

Το ραντεβού-θεσμός των Ελλήνων clubbers με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής επιστρέφει δυναμικά και με υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα line-up απευθείας βγαλμένο από τα μεγαλύτερα dance festivals του πλανήτη!

Το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής ελίτ, ο Μarco Carola, ο Loco Dice και ο Guti θα κάνουν τις καρδιές των clubbers να χτυπήσουν δυνατά σε μια πραγματική συνάντηση κορυφής στο Gazi Music Hall!

Headliner No1 ο Marco Carola, ένας από τους στυλοβάτες της minimal techno και βασικός εκφραστής του περίφημου ναπολιτάνικου ήχου. Ο ιδρυτής του σημαντικού δισκογραφικού label Music On και όχι μόνο (Design, 1000, Zenit, Do.Mi.No) συγκαταλέγεται σταθερά στις λίστες με τους σπουδαιότερους παραγωγούς/djs των τελευταίων 20 χρόνων. 

Στο ίδιο line-up ο  άνθρωπος πίσω από το φαινόμενο της Desolat και του “Phatt Dope Shit”, ένα από τα πιο καθαρά “μυαλά” της underground σκηνής που ακούει στο όνομα Loco Dice. Ο Γερμανός επιστρέφει για να παραδώσει ένα ακόμα μάθημα αυθεντικής minimal house στους Έλληνες fans του.

 Από το ρόστερ της Desolat και το παιδί-θαύμα από την Αργεντινή. Ο latin- spirited Guti, ίσως ο πιο ταλαντούχος νέος παραγωγός της tech-house αυτή τη στιγμή στον κόσμο, με “παρουσία” στα sets του Carl Cox, του Ricardo Villalobos και πολλών άλλων εκλεκτών συναδέλφων του, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε live set του.

Αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία του Blend Techniques 3 θα συμπληρώσουν οι Residents του Blend Μikee και Manolaco! 

Λίγα λόγια για το Blend Techniques Festival

Blend Techniques ίσον μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που υπακούει απόλυτα στα standards των σπουδαιότερων φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ανά τον κόσμο. Μια φορά το χρόνο, εξέχοντα μέλη της παγκόσμιας σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του ελληνικού κοινού, πάντα με τη σφραγίδα της πρωτοπόρας ομάδας του Blend, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής τα τελευταία 9 χρόνια. Το 1ο Blend Techniques 01 έλαβε χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με guests τους Richie Hawtin, Barem και Matador. Η συνέχεια έγινε με το Blend Techniques 02 στις 21 Σεπτεμβρίου 2013, ένα 12ωρο πάρτι με καλεσμένους τους Sven Vath, Luciano και tINI, το οποίο στέφθηκε με την απόλυτη επιτυχία.