Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Βαγγέλης Καζαντζής Quintet, στο Σταυρό του Νότου Club

Βαγγέλης Καζαντζής Quintet, στο Σταυρό του Νότου Club

O Βαγγέλης Καζαντζής θα βρεθεί, μαζί με μια μπάντα που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς (Κωνσταντής Πιστιόλης, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός, Μανώλης Παπαδόπουλος), για μια συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014.

 

 Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τον πρώτο δίσκο του Βαγγέλη, συνεχίζει και επικεντρώνεται στον δεύτερο δίσκο που έχει τίτλο “Έξω απ' τα μέτρα” και κυκλοφoρεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και στον οποίο συμμετέχουν: ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου , ο Γρηγόρης Κλιούμης, ο Κωσταντής Πιστιόλης και η Μαρίνα Δακανάλη. Τέλος, μεγάλο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία . Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη συναντούν το κλαρίνο, τη γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Κωσταντή και μαζί με το κοντραμπάσο του Διονύση,  τα κρουστά του Γιώργου και τα τύμπανα του Μανώλη  υπόσχονται ένα μελωδικό ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο.

 

Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου "Της γης το μυστικό" σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη. Ακολούθησαν επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα (Πυρήνας, Σταυρός Του Νότου), όπου επί σκηνής βρέθηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων είναι: ο Γιάννης Χαρούλης, η Μαρίνα Δακανάλη, η Λιζέτα Καλημέρη , η Γιώτα Νέγκα , τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φώτης Σιώτας, η Μαρία Κώτη (Χαΐνηδες) κ.α.

 

Ο Κωσταντής Πιστιόλης είναι απόφοιτος του μουσικού πειραματικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης και τον γνωρίσαμε ως μέλος της μπάντας του Γιάννη Χαρούλη.

 

Ο Διονύσης Μακρής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, Μανώλης Φάμελος κ.α.

 

Ο Γιώργος Μαγαλιός είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας και ένας πολλά υποσχόμενος νέος μουσικός.

 

 

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Μοντέρνας Μουσικής Φ. Νάκας και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς από τον χώρο της jazz μουσικής.

 

Παίζουν:

Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή , κιθάρα, σάζι

Κωσταντής Πιστιόλης: Κλαρίνο, γκάιντα, τρομπέτα, καβάλ, φωνή

Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, φωνή

Γιώργος Μαγαλιός: Κρουστά

Μανώλης Παπαδόπουλος: Τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club
14.04.2016 13:55
Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.