Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το Camp εγκαινιάζει τη βιβλιοθήκη του!

Το Camp εγκαινιάζει τη βιβλιοθήκη του!

Tο CAMP! αγαπά τις καλές τέχνες αλλά και το βιβλίο. Έτσι με αφορμή το νέο απόκτημα του χώρου, τη δανειστική βιβλιοθήκη του, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 20:00 είμαστε καλεσμένοι στο ισόγειο του CAMP!, στο CAMP! art café για να την εγκαινιάσουμε!


Το CAMP! μας κερνάει ένα ποτήρι κρασί και μας καλεί να φέρουμε τα βιβλία και τους καλλιτεχνικούς καταλόγους, που δε χρειαζόμαστε.


Όλοι οι θαμώνες, οι επισκέπτες και οι φίλοι του χώρου θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα βιβλία και στις εκδόσεις αυτές σε καθημερινή βάση από τις 09:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Παράλληλα, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, πάλι στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος του CAMP! για το 2014 ανοιχτή στο κοινό, σε δημοσιογράφους και σε όλους τους φίλους και συνεργάτες του χώρου.


Επιμελητές, καλλιτέχνες και διοργανωτές θα μιλήσουν για τις εκθέσεις, τις παραστάσεις και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το παρόν έτος.

Σχετικές ειδήσεις
Δανειστική βιβλιοθήκη
27.09.2016 11:34
Στη μακρινή Νέα Ζηλανδία, στη γη των Maori και τη μυθική χώρα του Άρχοντα των δαχτυλιδιών, εγκαινιάστηκε πρόσφατα η δανειστική βιβλιοθήκη «Άλκη Ζέη - Βάσω Ψαράκη».
Ο  Μάκης Τσίτας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Αθηνών
08.06.2016 11:10
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου ο Σωτήρης Δημητρίου συναντά το συγγραφέα Μάκη Τσίτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Συνομιλίες με νέους πεζογράφους», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης
01.02.2016 12:08
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης σας προσκαλεί την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016, στο Δημαρχείο της πόλης μας, για να γνωρίσετε από κοντά τη νέα μας Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη και σας προτείνει να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο που θέλετε να «ανταλλάξετε» με κάποιο άλλο που δεν έχετε διαβάσει!
Η βιβλιοθήκη του Γεώργιου Σακελλαρίου - Σταυρούλα Λοφίτη
26.01.2016 12:23
Από τις εκδόσεις Περίπλους κυκλοφορεί το βιβλίο Η βιβλιοθήκη του Γεώργιου Σακελλαρίου της Σταυρούλας Λοφίτη.
Παραμύθια για μεγάλους με τον Δημήτρη Προύσαλη στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων
03.11.2015 14:49
Την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο αφηγητής λαϊκών παραμυθιών Δημήτρης Προύσαλης υποδέχονται στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων τα «μεγάλα» παιδιά, που επιθυμούν να μοιραστούν μαζί του ιστορίες ειπωμένες απ’ τις γωνιές του κόσμου και απ’ τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής για όλα αυτά, που ισορροπούν ανάμεσα στα ψέματα των παραμυθιών και τις αλήθειες της ζωής. Αφηγήσεις γλυκών και πικρών ιστοριών για των ανθρώπων τα ανείπωτα καμώματα.