Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Παραστάσεις Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού στο White Rabbit

Παραστάσεις Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού στο White Rabbit

Η ImproVibe παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού και στο χώρο του White Rabbit και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, τη σκηνή θα αναλάβει ο ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Μενέλαος Πρόκος.

 

Η improVIBE www.improvibe.gr είναι η πρώτη και μοναδική σχολή αυτοσχεδιασμού και αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv theater) στην Ελλάδα. Ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο Μενέλαος Πρόκος, ο οποίος, μετά από 13 χρόνια νομαδικής ζωής σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, αποφάσισε να φέρει αυτή τη μορφή αυτοσχεδιασμού και στην Ελλάδα.

 

Η improVIBE έχει καθιερωμένη μία εβδομαδιαία παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού στον ζεστό χώρο του The White Rabbit, στα Εξάρχεια. Θεατρικός αυτοσχεδιασμός σημαίνει ότι ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν έχει την παραμικρή ιδέα τί δημιουργίες πρόκειται να προκύψουν! Οι ηθοποιοί εμπνέονται από κάποιες απλές προτάσεις που ζητάνε από το κοινό και δημιουργούν επί σκηνής ολόκληρη την παράσταση, με όλο τον αυθορμητισμό και τη φαντασία που τους χαρακτηρίζει.

 

Αυτή την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, καταλαμβάνει τη σκηνή του “λαγού” ο Μενέλαος Πρόκος μαζί με τους Bus Και, τους Βρηκαδέν, και τους απόφοιτους του σεμιναρίου αυτοσχεδιασμού improVIBE 301!

 

Κάθε παράσταση δεν είναι ποτέ ίδια με οποιαδήποτε άλλη και δεν πρόκειται να ξαναπαιχτεί ποτέ! Κάθε εβδομάδα κάτι διαφορετικό. Διαφορετικοί θιάσοι παρουσιάζουν αυθόρμητες δημιουργίες εμπνευσμένες στη στιγμή, οι οποίες δεν έχουν προβαριστεί ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπαρουσιαστούν ποτέ!

 

Η  Είσοδος κοστίζει 8 ευρώ με κρασί ή μπύρα, αλλά το παιχνίδι αρχίζει από την πόρτα κιόλας! Μπαίνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ρίχνοντας το ζάρι στο ταμείο και φέρνοντας «6»!

Σχετικές ειδήσεις
Improv Comedy Nights στο Θέατρο Άβατον
01.11.2016 11:09
Για 4η συνεχόμενη σεζόν, η ImproVIBE παρουσιάζει παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο Άβατον στο Γκάζι με τον τίτλο «Improv Comedy – Πολύ Κακές Ιδέες». Οι «Bus και» και οι «Κακές Ιδέες» ανεβαίνουν στη σκηνή και δημιουργούν ολόκληρο το θεατρικό έργο εκείνη τη στιγμή.
Cinderella: όσα δεν ξέρετε, από τις Γλυκές Ρέγγες στο Θέατρο Eliart
30.09.2016 13:25
Οι Γλυκές Ρέγγες, η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού, παρουσιάζουν την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου (ώρα 21.00) στο Θέατρο Ελιάρτ την παράσταση με τίτλο «Cinderella: όσα δεν ξέρετε».
Το Κιβώτιο, του Άρη Αλεξάνδρου για λίγες παραστάσεις στη Μονή Λαζαριστών
22.09.2016 15:36
«Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου παρουσιάζεται για λίγες παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη. Το εμβληματικό μυθιστόρημα της νεοελληνικής λογοτεχνίας ανεβαίνει σε μορφή θεατρικού μονολόγου σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον ρόλο του αφηγητή.
Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα
21.09.2016 14:02
Από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η «Εβδομάδα Κυπριακού Θεατρικού Έργου στην Αθήνα», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Από το χαρτί στη σκηνή: Τα έργα από το στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου στο Νέο Rex
07.06.2016 15:23
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τα νέα έργα των συγγραφέων που συμμετείχαν στο φετινό Στούντιο συγγραφής θεατρικού έργου το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Νέο Rex.